Nemojte se sramotiti

1. Mislim stvarno Brus težak si za saradnju čudo jedno.

2. A meni svake treće srede u mesecu stigne kačica kajmaka sa Zlatibora i komad domaćeg pršuta, ali niko da se javi da mu nešto odaberem za to. Možda ga sramota...

A meni otprilike toliko nestaje iz podruma utorkom uveče! Svakog utorka! Sad se pitam da li još neko iz moje kuće boravi ovde! I, ako da, šta uradi s kajmakom i pršutom koje ne pošalje tebi?

3. Ne laži O'tkačeni, ne drži se pršut u podrumu tu sam te provalio :)

Rade, ako bude dobra breskva tamo kod tebe sledeće leto, ti spremi jedno dva kila pa dođi sa ženom na kafu i rakiju, obradovaće se ova moja :)

4. Bruse, ti si drugi iz teme na koga sam mislio. Ostavi taj hehe spem za spem na komentarima kojima zatrpavaš defke i recikliranje ali sam sredovečni-smiren-jebač-a-mogu-meziti-čvaraka fora na temi Ženski kutak i ovde napiši neki konkretan post. Agilnom čoveku hvala što se potrudio da obrazloži neke stvari.

5. Ne laži O'tkačeni, ne drži se pršut u podrumu tu sam te provalio

Možda je i tavan, od jutros mi se sve okrenulo pa mi pod dođe plafon!

6. Kad sam došao na Vukajliju, mislio sam da se plaća moderisanje(što bi i logično bilo) i reko kul posao, visiš na netu i dobijaš kintu. Ali brate, ne plaća se a vi se tako svađate i čuvate ovo kao da vam je pokojni deda ostavio u porodično nasljedstvo koje se prenosi sa koljena na koljeno. Iskulirate i tačka.

7. ПОЕНТА ПРИЧЕ ЈЕ ДА ТРЕБА ДА СЕ "АФИРМИШУ" МЛАЂИ АУТОРИ ОПАА

ЕДИТ: али с обзиром да се данас кара 2000 годиште, ја сам оматорео..

8. A ovaj post ti nije dovoljan? Može i konkretnije:

Kurčite se ovde što imate slobodu da otvarate svakave teme i da kritikujete rad moderatora koji biraju svakome defke i ne gledaju samo kvalitet. Ja sam prvu odabranu dobio posle 18 meseci pisanja i to ne zato što mi je samo ta bila dobra nego zato što je Frenki konačno odlučio da više ne može da me ignoriše i trpa u koš "ortačkog predlaganja" jer tada nisam znao skoro nikog ovde. I sad vam je kao loše? Boli vas kurac kolektivno i figurativno i za definicije i za pisanje, cela ova tema je samoreklama.

Pre nekoliko dana se i proviron bunio da se često odabiraju definicije na naslovnoj. Jeste, često se odabiraju. Čitate tri definicije dnevno, a hoćete 150 ocena za 24 sata. MORAM često odabrati definiciju jer stvari stoje danima bez čitanja. Ljudi brišu odlične definicije, postalo je sasvim OK čitati najnovije na groblju, ima manje govana nego na redovnoj strani najnovijih. I ne biramo samo Agilni i ja, da se razumemo, iako samo nas prozivaš. Jeste da ja biram najviše definicija, ali biram i najraznovrsnije i vrlo često na taj način istaknem autora kojeg ignorišete jer vam nije jebao sve po spisku na Puju Šotki ili nekoj drugoj trol temi.

Treće, lepo ti je Agilni rekao - svaka koja ima zvezdicu na mojoj listi pre ili kasnije dođe u odabrane. Imam mnogo više zvezdica nego prostora na naslovnoj pa zato neki ljudi dospevaju češće na naslovnu, a neki ređe. Da bi to izbegao, uveo sam princip da kad neko ima veselje, odem u moje zvezdice i nađem njegovu/njenu defku za izlog. Nisi valjda mislio da se odabrane dele kao rođendanska jebačina? To je samo formalnost.

Što se tiče kvaliteta odabranih, ne mogu da budem nepristrasni sudija, ali zato ima više aktivnih moderatora na sajtu da bi se videle različite stvari i zadovoljili različiti ukusi. Ako sam ikad odabrao nešto iz ovog okvira

"op, cap, aha dodaj Srkija i Makija, šeset grama rča, aka malo zrnaca tabanja, Maju kurvaju, ubaci tebru i vutru, hahaha de napomeni kako je neko jebač, opciono kako tabamo pedere hahaha, može i kladža, Partizan, Zvezda, aha de malo zagletuj nekom spikom sa društvancem iz kraja i izolir trake da se to sve umota"

to je moglo biti samo slučajno ili kad posledica pijanstva.

I, naposletku, klasika za naš narod - onog ko radi uzmeš da isprozivaš i ispljuješ, još ako je to moderator tipa mene ili Agilnog koji nismo osvetoljubivi eto recepta za uspeh. Pre neki dan sam se zajebavao kad sam provironu rekao da ću prestati da biram definicije, kontao sam da su svi provalili tu priču. Ovaj put, baš kao još neke moje kolege, završavam sa štiklama definitivno. Imate popularne, delite jedni drugima pluseve.

Pozdrav od Brusa sfamelijom.

9. Eto jeste srećni sad? Sad nikad neću dobiti boju na četu sunce bam vaše.

10. ja izmoliJo :)))

11. Ako u narednih 15-ak dana na naslovnu izađe neka definicija od ovih što se ovde najviše bune i kenjaju(da im se izađe u susret), prihvatite svi kolektivno da mi popušite kurac, eto.

12. ja pricam to treba algoritam da radi a ne ljudi.

i predlozio kako da se menja to (kaizen kao napravio nesto sa ovim popularnim, al nije to to, potenciraju se oni sa puno pratioca, i koje napisane kad ima puno ljudi na sajtu), pa opet nije ko sto bi moglo da bude.

ako me pita neko, napravio bi da se automatski i bira i brise sadrzaj na osnovu kako ljudi vole (cak i po forumu, prijavi - svidja mi se)... more cak i banuje po osnovu ovog.

moderatori (par njih) samo da ispravljaju greske koje napravi racunar, mada i to ne mora.

13. Jebača tipa nervira šlihtanje. Pa jebem ti ženo maiku lizao si Delevri kurac koliko dugo za odabrane i za koj moj kurac dok se nisi iz lutke razvio u leptira i sad serendaš ko foka ovde.

Кад сам ја њему лизао курац? И колико дуго?
    У то време кад ми је одабрана прва био сам постерџија. Та одабрана ми је двадесета по реду написана. Значи новајлија, ништа ко курац нисам знао. Читао сам помало дефиниције углавном на насловној и запали ми за око неки аутори који су шили. И тај дан ја видим на насловној моја. А ја пун среће, откуд ја на насловној овако популарног сајта, па сам се осетио као да сам изашао на насловној Новости де пише да сам победио на математичкој олимпијади. И ту ми Френки Делевра ставио коментар и ја са одушевљењем одговорим. Нити сам знао шта су модератори нити да је он то.
    А другу одабрану сам добио после више од годину дана од Џимија, кад је Френки одавно отишао на Тарзанију. Ваљда је јасно сад, видим да сте се уватили за тај коментар као идиоти, а и даље лижете буљу за плусеве и шаљете по ПВТ-овима да вас гурају у популарне.
    И који курац се ја правдам, има да те пребијем због овога.

ЕДИТ: У ствари, не. Сјебо сам се. Није годину дана размака између прве две одабране. Али је Делевра напустио сајт 21. 1. 2012, а друга одабрана била 31. 1. 2012. Је л' сад у реду?

14. prihvatis uslove koriscenja, pa se buni masini posle ako ti ne valja :)

15. Kome se sramote? Sajber svijetu? Udruženju pisaca Srbije? hahahahahah
    Ovo je jebeni sajt a ne kulturna baština države.

16. Haha..Koliko jebac drka na delevru, zna datum kad je napustio sajt. Ja ne znam kad mi je devojci rodjendan.

17. хахаха јеби се

18. Ја не разумем ништа.
    Колико сам упућен у овај систем, одабирају се дефиниције, а не Аутори. Мислим, кога боли курац чије је име под дефиницијом. Ионако је за 24 сата све Кајзеново. Ево ја на пример. Дефиниција Женски Проблеми ми је била прва дефка дана. Нисам варао. За њом следи Други Дневник На ртс. Исто нисам варао. Ал зато сам за Рекламу за мршављење скупио пар плусева да бих претекао Мелкијадеса јер је његова: Теленор - Норвешки бог комуникације могла да буде дефка дана. Такође, све се ујебало са омиљенима и картицом: НАЈОМИЉЕНИЈЕ ДАНАС. То је условило укидање Дефиниције Дана и условило је Одабране.
    Под Два:
    Да ли су Модератори Роботи? Нису. Не могу они да налазе квлтни трве квалитет на сајту. Свиди им се нешто ново. Ето мени од 9 одабраних чак четири су одабране само десетак минута након објаве. Не браним их уопште само износим реално мишљење.
    Са сајта не познајем никога. Осим Омбрета којег сам видео једном у ћивоту пре годину дана.
    Даље:
    Насловна страница овог сајта би требало да пропагира дефиниције које су у складу са догађајима тренутно.
    Значи не можеш одабрати лети дефку о снегу или зими дефку о првом мају, нити у Марту кад нема божје славе неку дефку о славама ручковима и томе слично.
    Стојим иза тога да би сада требала бити одабрана дефка типа:
    СЕС 2013 - Коштунизам левел инифините.

Поздрав

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.