Nemojte se sramotiti

1. Haha..Koliko jebac drka na delevru, zna datum kad je napustio sajt. Ja ne znam kad mi je devojci rodjendan.

ahahahhahaha

2. Све ми говорите, шта год оћете, али на псовање фамилије не реагујем тако као на прозивке о шупкању.

3. А и то "напуштање сајта" ми иде на ганглије!

4. Ja bih još jednom ponovio naslov teme:

NEMOJTE SE SRAMOTITI

5. А и то "напуштање сајта" ми иде на ганглије!

Totalni kurac, otišlo je nekoliko autora na kvalitetan način - od danas ga više nema ovde i to je to. Ovo sve što bumeranguje je čist atenšn horing...

6. А и то "напуштање сајта" ми иде на ганглије!

jednom davno, jedan autor se uvredi strašno što sam mu reko da je budala (more ako nije bilo zbog biranja definicija ili tako nešto), reče mi da me mrzi i da uništavamo vukajliju, i napusti trajno sajt na dve nedelje. čak i temu otvorio.

neimenovan je zato što se ne mogu setim ko beše...

7. ne, obrisao sam mu neku definiciju. tako nekako, ne mogu da se setim šta je bilo, ali mi je cela situacija ostala u sećanju kao vrlo smešna.

8. Kako neki autori znaju koji im je moderator odabrao definiciju(izuzev trenutka kada je izabrana a autor bio online i jedan jedini mod online)? Hoću i ja da znam, PVT neka pošalje neko od moderatora.

9. А и то "напуштање сајта" ми иде на ганглије!

E, nema više kvalitetnog napuštanja sajta... Kad se setim samo kako su ga neki kvalitetno i po više puta napuštali, pa kakva su to sve pisanija bila, duboke misli, minuciozne analize, oproštajni govori dostojni antičkih oratora... A danas, phhh... "Banovan na sopstveni zahtev." Ne, doba romantizma na Vukajliji je nepovratno prošlo...

10. Niko mene ne jebe kad predlažem vraćanje definicije dana...
    Prvo, da se razumijemo, ne predlažem zato što to meni odgovara, jer, niti pišem, sve slabije čitam, a i jebe mi se za odabranim, imam ih više nego što zaslužujem po (ne)kvalitetu definicija. Čak sam napredovao dok je ovaj sistem, prije sam imao 2 defke dana, a odabranih desetak.
    Garantujem da bi se drastično povećalo čitanje definicija, takmičarski duh bi bio na visokom nivou, pisale bi se bolje definicije, a malverzacije bi ostale na istom nivou, pa onda, što da ne?! Modovi bi mogli malo da češljaju ortačko omiljenovanje, plusiranje, pa neka imaju i mogućnost da definiciju skinu sa vrha popularnih, kako ne bi mogla da bude definicija dana, pa i da je obrišu ukoliko bi se ispostavilo da je nerealno (ili s duplih naloga) isplusirana. Kao nekad što je rađeno. Uvijek će biti onih koji se žale, bilo je i tada, s tim što je ovim sistemom kvalitet definicija opao(čast izuzecima, naravno), a čitanje smanjeno.

11. Ма трипују се. Ево Мелкијадес ми је шест пута слао опроштајни певете.
    Шта који курац?
    То је ко оно, одселио се комшија са којим сам био на: Добар дан комшија.
    Мрш.
    Ја сам једном не био на Вукајлији скоро 10 месеци, ал то су разлози били не имање интерента, цркани комп и још свашта нешто.
    И пао сам са 69 на 121 место.
    Није ни атеншн хор, више је емо самоубијање.

12. budimo ljudi, iako smo srbi

13. Због таквих као ви не можемо у европску унију!!1

Скоро сам био у фазону да прочитам 10 страна, у том тренутку најновијих дефиниција. Прво што ми је постало јасно је да људи који сада себе сматрају добрим ауторима и које други сматрају за квалитетне ауторе нису ни за курац. Превелика сам пичка да бих рекао на кога све мислим, али рецимо да 95% људи који су активни као аутори и коментатори (а они ми посебно иду на курац) ме не би ни са 100 евра натерали да им прочитам више од 10 дефиниција.

Све се своди на прежвакавање прцо каро трпо тебрић тебрекс јебе се као Баташа Беквалац пропустити последњи воз кад закасниш 3 сата на воз и закасниш само 15 минута фазона.

14. Uf, oznojiću se zbog vas... ajmo redom.

I, da ne zaboravim, skinuću Kurajbera sa treće pozicije do kraja meseca. Neće mu pomoći ni ovi što otvaraju ovakve teme da mi skrenu pažnju sa pisanja definicija.

Bravo za ovo, stigni ga - cena za jedno mesto na rang listi više - isilovanje tipa 30 definicija na svako dve sedmice i jebanje autora koji čitaju u zdrav mozak. (I posle se kao pitate što ljudi ne čitaju?) Da li je ovo što si rekao zajebancija ili ne - loše je u oba slučaja.

Kurčite se ovde što imate slobodu da otvarate svakave teme i da kritikujete rad moderatora koji biraju svakome defke i ne gledaju samo kvalitet.

Naravno da je dobro da ljudi imaju slobodu govora, sajt je i sada manje-više upitnog kvaliteta da ne kažem šta gore. Da nema slobode govora tek ne znam na šta bi to sve ovo ličilo - već zamišljam neki postkataklizmatički-šta-bi-bilo-da-je-Hitler-pobedio+nadrogirana-Alisa-u-zemlji-čuda svet gde su Bata Gugi, Paninaro, Vejv i Smorka modovi, gde legende sajta poput ĆOMYZWEZDA i SrkkkyWulletaBerane94 imaju krunu, i gde visoko sudijsko veće u vidu Kosmopolite i Vangoge deli trajne banove ljudima koji ne turaju četeresčetir smajlija u komentare. Zamišljam taj svet, pustoš na defkama, kotrlja se ona šaš k'o u Teksasu, čoveče, pred očima, kao neka scena iz filma The Road ili Ekvilibrijum i neka me jeza u kostima hvata. Oprostite na konkretnim imenima, to mi na keca palo na pamet.

Jeste, često se odabiraju. Čitate tri definicije dnevno, a hoćete 150 ocena za 24 sata. MORAM često odabrati definiciju jer stvari stoje danima bez čitanja.... Ljudi brišu odlične definicije, postalo je sasvim OK čitati najnovije na groblju, ima manje govana nego na redovnoj strani najnovijih.... jeste da ja biram najviše definicija, ali biram i najraznovrsnije...

Pa ono, možda je to preodabiranje donekle i razlog da se slabo čita. Ne kažem da je potpun, ali sigurno veliki. Nemam neki ukus mnogo istančan, ali ne bih da čitam baš na naslovnoj i među popularnim "Najveći Romulanci na Vuki", "Vreme je za kratak osvrt na prethodno gradivo" i "Deky", ako ne moram pod nekom prisilom. Takve defke među popularnim i odabranim - jasno k'o dan da nešto dobro nije u redu. Nemam baš mnogo vremena da visim na sajtu, rado bih pročitao malo više kvaliteta ako nekako može. A i da imam više vreemna, neću da ga trošim na iščitavanje osrednjih, osrednjih-treš i treš defki, zato i ne čitam više nego sada što čitam. Verujem i značajan broj drugih ljudi ne čita iz ovih razloga.

i vrlo često na taj način istaknem autora kojeg ignorišete jer vam nije jebao sve po spisku na Puju Šotki ili nekoj drugoj trol temi.

Ja stvarno ne znam o čemu ti pričaš ovde, pa ne mogu komentarisati. Zvuči glupo i kao preterivanje, ali ipak ne mogu komentarisati.

đe. Da bi to izbegao, uveo sam princip da kad neko ima veselje, odem u moje zvezdice i nađem njegovu/njenu defku za izlog. Nisi valjda mislio da se odabrane dele kao rođendanska jebačina? To je samo formalnost.

Leeeeejm. Ko god da to radi lejm i ništa to ne valja, šalje pogrešnu poruku. Formalnost ili ne - leeeeejm.

I, naposletku, klasika za naš narod - onog ko radi uzmeš da isprozivaš i ispljuješ, još ako je to moderator tipa mene ili Agilnog koji nismo osvetoljubivi eto recepta za uspeh.

Ako država može da izglasa nepoverenje jednom premijeru ili predsedniku, ne vidim da je problem iskritikovati ponekad nekog moderatora na nekom sajtu. Osvetoljubivi ili ne, ti ili Agilni ili ko god - to ne menja ništa ovu stvar. Moramo vas kritikovati koji kurac - kakvi ste da ste, opet ste neki sajber autoritet i orjentir drugim autorima, pogotovo novajlijama. Odabirate osrednje defke - pogrešnu poruku šaljete. Turate šeset smajlija na osrednje defke da se iglenišete sa drugovima - pogrešnu poruku šaljete. Za stizanje nekog na listi ispemujete sajt za 50 defki za mesec dana - pogrešnu poruku. Nebrisanje govana - pogrešnu poruku. Mogao bih ovako do Petrovdana....

Što se tiče ovog stizanja i nabijanja ranga, maltene svaka budala (ništa nikom lično upućeno) može da ispemuje sajt sa 1500 defki i bude među prvih pedeset autora, što je GO KURAC, i vi ništa ne radite da te stvari sprečite ili makar suzbijete.

Ovaj put, baš kao još neke moje kolege, završavam sa štiklama definitivno. Imate popularne, delite jedni drugima pluseve.

Nemaš potrebe za ovim menstrualisanjem, ali opet kako hoćeš. Doduše, ako misliš da defke treba da odabiraš kad je "fešta" i da motivišeš pluseve i radi motivisanja čitanja, onda kad malo promentanišem, dobro je za sajt što nećeš više odabirati. Da sad ne ulazim u priču da si isforsirao prijatelje Nikovskog i Algebru, koji su niža srednja klasa autora, realno. Za tu Algebru sam ne jednom video da dramči pluseve od klinaca na četu, igrajući na kartu da je žensko a oni vrlo zabagrelog međunožja. Ali to je opet druga priča.

Da završim ovo sa sledećom pričom. Nemojte ovo da shvatite ništa lično. Za tebe, Bruse, mislim da si duša u RL od čoveka, za Agilnog mislim da je doduše malo manje duša, ali da je svakako zanimljiv i vrcoguzan lik, i sa jednim i sa drugim bih rado popio pivo prvom prilikom. Ali to me kad sam ulogovan na sajt savršeno ne interesuje uopšte, izasrali ste neke stvari, loše ste radili i radite neke aspekte moderacije, treba vas, i svakog ko to radi jebati zbog toga - "Ej, čoveče, koji ti je kurac?!", čisto iz edukativnih razloga.

15. onomad kad je bila frka oko straje i RD, kad su se smenjivali na prvom mestu, pričam ja to drugarici, a ona kaže "aha, a šta se dobija za prvo mesto?" ja reko kako šta, pa ništa, na prvom si mestu, a ona "pa u čemu je onda poenta, ne razumem". eto, tako....

16. ПА ЛЕМАЈО!
    Зар се не добијају златне гаће за прво место?

17. Добијеш златан туш.

18. Modovi bi mogli malo da češljaju ortačko omiljenovanje, plusiranje, pa neka imaju i mogućnost da definiciju skinu sa vrha popularnih, kako ne bi mogla da bude definicija dana, pa i da je obrišu ukoliko bi se ispostavilo da je nerealno (ili s duplih naloga) isplusirana

Ovo se ni onda nije radilo. :)

Moj Peki, muke su to. Mene na primer jako pogodi kad se javi autor da me kritikuje, a pročitao je reda veličine 80 mojih defki. Od 2000 napisanih. Još mi gore kad vidim da mi je 2009. davao samo pluseve, a posle samo minuse, a u ovoj godini pročitao samo 7 mojih defki i na sve dao minus. Naročito kad vidim da su to sve defke sa jednim ili dva minusa. I još, pri tom, na mojim duplim pročitao sve i davao dvaput više pluseva nego minusa. Tako je Džimi svojevremeno za mene rekao da sam Dejan Cukić, a pročitao pet mojih defki. Jebote, treba aktivan napor da bi mene toliko izbegavao na ovom sajtu! Treba sile i truda za tako nešto. Posle se malo popravio, mislim da je posle tih pet pročitao još nekih deset ili petnaest ukupno...

19. aaahahaha to što kaže jebač :P

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.