Nemojte se sramotiti

1. Bravo za ovo, stigni ga - cena za jedno mesto na rang listi više - isilovanje tipa 30 definicija na svako dve sedmice i jebanje autora koji čitaju u zdrav mozak. (I posle se kao pitate što ljudi ne čitaju?) Da li je ovo što si rekao zajebancija ili ne - loše je u oba slučaja.

Pitaj Kurajbera na PVT o čemu se ovde radi, biće ti jasne neke stvari ako bude želeo da ti odgovori.

Što se tiče Nikovskog i Algebre - njih je isforsirao Sos. Nikovski i ja nemamo više zajedničkih tačaka ni u rl, a mogu ti potvrditi neki od moderatora koliko sam na njega digao frku svojevremeno na modforumu. Pogrešio si Lukse kad sam ja u pitanju, pogrešio si grdno.

Zato se i osećam toliko uvređenim jer me trpaš kao krivca u sve što ti MISLIŠ da je moja odgovornost. Mogao si me to i pitati direktno pa da ti objasnim.

2. А откуд ти знаш, Брусе, да ти није прочито свих двије иљаде, а мрзело га да даје оцене?!?!?!?!?!??! Јести видовит?!?"??!?!??!

3. Ne kenjaj Jebač, niko ovde ne čita definicije bez ocenjivanja.

4. Ja se ne secam za ovo vremena koliko sam na sajtu a i za vreme provedeno na prethodnom nalogu da je neki moderator bio svima po volji i da se neko nije zalio na njegov/njen rad, sto samo za sebe dosta govori.

5. Зајебавам се, бога ти... Ја да нисам оволико лењ читао бих нешто, ради свог задовољства, не зато што кукају на оцењеност.

6. Није тачно тоњелие.
    Сурови је био добар мод.

7. Moj Peki, muke su to. Mene na primer jako pogodi kad se javi autor da me kritikuje, a pročitao je reda veličine 80 mojih defki. Od 2000 napisanih. Još mi gore kad vidim da mi je 2009. davao samo pluseve, a posle samo minuse, a u ovoj godini pročitao samo 7 mojih defki i na sve dao minus. Naročito kad vidim da su to sve defke sa jednim ili dva minusa. I još, pri tom, na mojim duplim pročitao sve i davao dvaput više pluseva nego minusa.

Лол то ја?

8. Surovi je bio odlican mod, al opet su se zalili i na njega.

9. Пеки мени одабрао дефку у року од одма: Најбитнија ствар у датм тренутку, То ми прва одабрана лол.

10. Лол то ја?

Nisi samo ti, kompozit je od nekoliko likova, taman posla da dam sve informacije vezane za jednog pa da se prepozna - ovako svi u jednoj priči, pa ko je šta radio taj će se naći :)

11. Zato se i osećam toliko uvređenim jer me trpaš kao krivca u sve što ti MISLIŠ da je moja odgovornost. Mogao si me to i pitati direktno pa da ti objasnim.

Ovo i jeste razlog što malo više penimo na ovoj temi u odgovorima, al' dobro, bilo je i valjanih sugestija. Svako će odreagovati kako misli da treba. I oni koji su se oglasili, ali možda i neki koji nisu.

12. meni da je odabrana petnesta defka ja bih sad bio u top 10 i imao bih 1500 defki.
    Al me bagra nije primećivala. Na kraju se ispostavilo da je od tih prvih petnest 5 odabrano...

13. Bruce

Ne kenjaj Jebač, niko ovde ne čita definicije bez ocenjivanja.

onomad, kad sam još imala entuzijazma da čitam, umela sam da čitam bez ocenjivanja, jer je 90% novih defki teeeeeeško govno, pa mi bilo glupo da lupam tolke minuse, plašila se da ne ispadnem hejter....

14. Nisi samo ti, kompozit je od nekoliko likova, taman posla da dam sve informacije vezane za jednog pa da se prepozna - ovako svi u jednoj priči, pa ko je šta radio taj će se naći :)

Мени само није јасно да си ти гледао ко ти је и кад давао минусеве и плусеве. Пошто знам како је то распоређено, и зајебано је да се нађе.

15. Али реално, Гвозден се усрао Агију у уста...

ЛОРДОВИ ПИСАНЕ РЕЧИ.

Предивно.

16. I Peki bi mogao da imenuje, da zapali dodatno temu.

прцо каро трпо тебрић тебрекс јебе се као Баташа Беквалац пропустити последњи воз кад закасниш 3 сата на воз и закасниш само 15 минута

Koji to autor sebe smatra ozbiljnim, a piše ovakve defke? Nisam uspeo da ga prepoznam :)

17. Али реално, Гвозден се усрао Агију у уста...

Jeste, usro me je totalno, naveo me je da priznam da pišem korporativni blog. I to interni, kompanijski. Besplatno :(

18. Ја, када сам делом схватио да сам достигао врхунац што се тиче класичног дефинисања, делом када сам схватио да се Вукајлија мења, превише неког садржаја који мени није близак, преоријентисао сам се на дефинисање које су мени блиске, махом врањски сленг, а делом искиповањем масивне говнурде у шешир СтрајеКГ, једном трилогијом Страјизми. Е сад, пошто су ми брисали такве дефке о страјизму као појави...јбг.

19. Ма зезам се, бре, човече :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.