Ja samo moram da bacim par reči - Rajder najpoznatiji kao čepulja na sajtu, a ima samo dve odabrane... realno, treba se zapitati s obzirom da se ne bira kvalitet...
Кад будем мод, акобогда назиму кад први снијег падне, има и те две да ти склоним из одабраних да можеш само једно срање дневно да напишеш.
мене заболе паче баш по том питању. нек одабирају ако хоће, ако неће не морају.. пишем из зајебанције само, ионако већ знам оцене нећу добити. најчешће блејим на форуму, понекад улетим на чет да поздравим оланика, јебача и радета, и понекад прешалтам омиљене дефке неких аутора јер можда видим нешто занимљиво.
ЕДИТ: ево примера. избацим јубилеј и збир оцена ми 5. јебига шта да се ради.. морате да се помирите са тим. дефиниције је зајебао келтов алгоритам. требало би да на наслову стоје одабране, са стране дефка дана и то је то. какве популарне какви курци палци, то улазе дефке само ко има јаке везе и пратиоце.
Lukse, svaka cast za pokrenutu temu. Nek se ljudi malo isprazne, kazu sta im smeta. Puno je revolta i sujete ovdje.
Ocjenjivanje i komentarisanje je na Vukajliji odavno izgubilo smisao. Odavno je svima bitan rejting i popularnost, a ne kvalitet definicija,sto bi trebala biti sustina svega. Vukajlija je postala drustvena mreza.
Mene jednostavno boli kara. Lose se pise, siluju se termini, svi udaraju na neku patetiku, razvlace ko gladan srati, fabrikuju govna i poluslengove. Ne citam ja vise.
Realno, ova Patka stoe Valdemir napisao je jedna od jacih stvari koje sam procitao.
Мислим да је Андросова дефка "Двасет ћевапа... " била најјача можда за тих пар месеци док сам читао.
ЕДИТ: ово сам требао у горњи пост да напишем. грешка
Elem, za gospodu, kojim treba sve da se crta.......... ma što uopšte gubim vreme?!
Па немој, лакше је.
Јако мало читам у задње време, не јер немам времена, него су дефиниције јако лоше. Али јако. У одабранима ниједна добра задње 3-4 стране, о популарнима да не причам. И што је најгоре, ја дам минус на нешто, спремим се да дам коментар ''Какво говно брате, ај немој'', видим скор 193:9 или 232:15 и скењам се. Контам не треба ми још свађа са људима овде.
Иначе, НЕ ТРЕБА да се одабирају дефиниције са разлогом ''Па труди се дечко, дај да га мотивишемо'', него искључиво по квалитету. Макар имао 700 дефиниција, ако су говно, не треба да има одабрану. Боље сваки дан да се одабере нека Змиина, Кафкина, Вехбијина или Џимијева, или чак Могшина и Оланикова нека извала, па да се смејемо мало за промену.
Типа ово. http://vukajlija.com/placeni-odmor/675382 Није смешно. Па јеботе, ако се модератор који је одабрао ово насмејао кад је прочитао, нек ме банује. Озбиљан сам. НИЈЕ ЈЕБЕНО СМЕШНО. Нити је феноменално, нити је добро написано, нити је квалитетно, нити је сленг. Просечна дефка којој сам дао минус јер је у одабранима. Такве сам и ја избацивао у тренуцима највећег смора и неинспирације, ал скор мојих је био просечан и нису ми одабирали, као што ни не треба јер једноставно није довољно квалитетно.(немојте ово да схватите као вапај ''како њему одабирате а мени не'', јер није.) А ова има скор 250:16. Како, јеботе?
Ај да отворимо тему на форуму ''Страјизми, пошалице и досетке'' и ту качимо ова срања, добијемо коју похвалу и склонимо те глупости са насловне.
Исто стоји и за оне дугачка патетична говна каква су се писала за време оног турнира ђе је било по групама од три аутора. Скоро свака дефка је била ултрапатетична.
http://vukajlija.com/grobljanske-price/656263 Дефка је шунтаво написано патетично срање.(немо' се љутиш, Тедијуме, ишчитао сам те до те дефиниције само да бих нашао :Д) Подсећа ме на оно што ''уметничке душе'' покушавају на писменим задацима негде у првом разреду средње, на тему ''Смрт - вечност или заборав?'', на које професорице српског свршавају говорећи ''Прелепо'', ''Поетски'', ''Стилско изражавање'' и та генеричка срања. Не знам кад је овај сајт постао стециште професорица српског, али факат стоји да се пола сајта одушевљава текстом(чак није ни дефиниција), који би пре само годину-две био окарактерисан патетичним срањем, јефтиним ловом на плусеве и остао би негде заборављен са скором 16:10. А овако се овакве полуабоминације све више гурају у први план.
Толико од мене, знам да сам небитан аутор, ал право ме боли курац.
Јесте - линковао сам сопствене дефке на туђе а биле су млађе 24 часа. Истина је. Глупо би било да вам сад кажем како нисам знао за правило да се до не сме чинити, али прихватам консеквенце. Ако сам заслужио бан - нека га и добијем. Ја се овде заиста лепо забављам и на мој останак или евентуални одлазак са сајта никако неће и не може утицати малициозност оних који у њему виде супротно од мене. Ја ћу увек писати и коментарисати, дружити се кад стигнем кул људима које сам овде упознао, а приче о неправдама, фаворизовањима, намештањима УВЕК ће потицати од оних који ће радије кењати 'место да се потруде и нешто, недобог, напишу и активно учествују у стваралачкој провинијенцији овог сајта.
Лично сам увек свакога који нешто вреди (читај: који ми се допада као аутор) подржавао, никога никад увредио нисам, нисам писао ПВТ-ове модерима да нудим оралне услуге за одабране и ту сам где сам (ма, где то било) само зато што сам ћутао, нисам се бунио и ПИСАО. Је л' познајете глагол?
Боље сваки дан да се одабере нека Змиина, Кафкина, Вехбијина или Џимијева, или чак Могшина и Оланикова нека извала, па да се смејемо мало за промену.
Они сигурно сада ово читају из својих дуплекс-апартмана у Рају и испуштају крике самозадовољених људи.
Аман, бре, људи више нису на сајту, били су кул, никада их нећемо заборавити, рабимо њихове форе, ал' не треба то да буде Библија. Шта - Моцарт је био најгенијалнији композитор свих времена, па зато више нико никад не би смео/требао да компонује?! Глупо али одговарајуће поређење. И ТОТАЛНО преувеличано.
Аман, бре, људи више нису на сајту, били су кул, никада их нећемо заборавити, рабимо њихове форе, ал' не треба то да буде Библија. Шта - Моцарт је био најгенијалнији композитор свих времена, па зато више нико никад не би смео/требао да компонује?! Глупо али одговарајуће поређење. И ТОТАЛНО преувеличано.
Виш како је музика била кул седамдесетих рецимо? Сада имамо Мајли Сајрус.
Кажеш да се не треба угледати на нешто што је било одлично? Супер, и не треба, зато се сад одабирају ствари као што сам навео. Могу да замислим насловну за три године, па Куплунгова ''Нађа'' коју је он у секунди извалио би била легендарна наспрам тога.
Поређење је глупо, то стоји, ал' ниси баш убо поенту.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Кад будем мод, акобогда назиму кад први снијег падне, има и те две да ти склоним из одабраних да можеш само једно срање дневно да напишеш.
Rade, nemoj posle da plačeš i da kukaš kako ponovo piješ Ksalol kad ti uputim par reči...
Elem, za gospodu, kojim treba sve da se crta.......... ma što uopšte gubim vreme?!
poljubite me u sred čmOOraaa!!
Костић те у дупе кООра.
Odaberite i meni nešto!
Dve godine mi ništa niste odabrali
мене заболе паче баш по том питању. нек одабирају ако хоће, ако неће не морају.. пишем из зајебанције само, ионако већ знам оцене нећу добити. најчешће блејим на форуму, понекад улетим на чет да поздравим оланика, јебача и радета, и понекад прешалтам омиљене дефке неких аутора јер можда видим нешто занимљиво.
ЕДИТ: ево примера. избацим јубилеј и збир оцена ми 5. јебига шта да се ради.. морате да се помирите са тим. дефиниције је зајебао келтов алгоритам. требало би да на наслову стоје одабране, са стране дефка дана и то је то. какве популарне какви курци палци, то улазе дефке само ко има јаке везе и пратиоце.
можда зато и ниси мод..јбг
Lukse, svaka cast za pokrenutu temu. Nek se ljudi malo isprazne, kazu sta im smeta. Puno je revolta i sujete ovdje.
Ocjenjivanje i komentarisanje je na Vukajliji odavno izgubilo smisao. Odavno je svima bitan rejting i popularnost, a ne kvalitet definicija,sto bi trebala biti sustina svega. Vukajlija je postala drustvena mreza.
Mene jednostavno boli kara. Lose se pise, siluju se termini, svi udaraju na neku patetiku, razvlace ko gladan srati, fabrikuju govna i poluslengove. Ne citam ja vise.
Realno, ova Patka stoe Valdemir napisao je jedna od jacih stvari koje sam procitao.
Можда зато што је Рајдер заштићен ко бели међед.
Мислим да је Андросова дефка "Двасет ћевапа... " била најјача можда за тих пар месеци док сам читао.
ЕДИТ: ово сам требао у горњи пост да напишем. грешка
od kako je Kurd umro nema više pravde
U pravu si, sad ću opet da je napišem, i opet će da mi je obrišu :)
Па немој, лакше је.
Јако мало читам у задње време, не јер немам времена, него су дефиниције јако лоше. Али јако. У одабранима ниједна добра задње 3-4 стране, о популарнима да не причам. И што је најгоре, ја дам минус на нешто, спремим се да дам коментар ''Какво говно брате, ај немој'', видим скор 193:9 или 232:15 и скењам се. Контам не треба ми још свађа са људима овде.
Иначе, НЕ ТРЕБА да се одабирају дефиниције са разлогом ''Па труди се дечко, дај да га мотивишемо'', него искључиво по квалитету. Макар имао 700 дефиниција, ако су говно, не треба да има одабрану. Боље сваки дан да се одабере нека Змиина, Кафкина, Вехбијина или Џимијева, или чак Могшина и Оланикова нека извала, па да се смејемо мало за промену.
Типа ово. http://vukajlija.com/placeni-odmor/675382
Није смешно. Па јеботе, ако се модератор који је одабрао ово насмејао кад је прочитао, нек ме банује. Озбиљан сам. НИЈЕ ЈЕБЕНО СМЕШНО. Нити је феноменално, нити је добро написано, нити је квалитетно, нити је сленг. Просечна дефка којој сам дао минус јер је у одабранима. Такве сам и ја избацивао у тренуцима највећег смора и неинспирације, ал скор мојих је био просечан и нису ми одабирали, као што ни не треба јер једноставно није довољно квалитетно.(немојте ово да схватите као вапај ''како њему одабирате а мени не'', јер није.) А ова има скор 250:16. Како, јеботе?
Ај да отворимо тему на форуму ''Страјизми, пошалице и досетке'' и ту качимо ова срања, добијемо коју похвалу и склонимо те глупости са насловне.
Исто стоји и за оне дугачка патетична говна каква су се писала за време оног турнира ђе је било по групама од три аутора. Скоро свака дефка је била ултрапатетична.
http://vukajlija.com/grobljanske-price/656263
Дефка је шунтаво написано патетично срање.(немо' се љутиш, Тедијуме, ишчитао сам те до те дефиниције само да бих нашао :Д) Подсећа ме на оно што ''уметничке душе'' покушавају на писменим задацима негде у првом разреду средње, на тему ''Смрт - вечност или заборав?'', на које професорице српског свршавају говорећи ''Прелепо'', ''Поетски'', ''Стилско изражавање'' и та генеричка срања. Не знам кад је овај сајт постао стециште професорица српског, али факат стоји да се пола сајта одушевљава текстом(чак није ни дефиниција), који би пре само годину-две био окарактерисан патетичним срањем, јефтиним ловом на плусеве и остао би негде заборављен са скором 16:10. А овако се овакве полуабоминације све више гурају у први план.
Толико од мене, знам да сам небитан аутор, ал право ме боли курац.
Јесте - линковао сам сопствене дефке на туђе а биле су млађе 24 часа. Истина је. Глупо би било да вам сад кажем како нисам знао за правило да се до не сме чинити, али прихватам консеквенце. Ако сам заслужио бан - нека га и добијем. Ја се овде заиста лепо забављам и на мој останак или евентуални одлазак са сајта никако неће и не може утицати малициозност оних који у њему виде супротно од мене. Ја ћу увек писати и коментарисати, дружити се кад стигнем кул људима које сам овде упознао, а приче о неправдама, фаворизовањима, намештањима УВЕК ће потицати од оних који ће радије кењати 'место да се потруде и нешто, недобог, напишу и активно учествују у стваралачкој провинијенцији овог сајта.
Лично сам увек свакога који нешто вреди (читај: који ми се допада као аутор) подржавао, никога никад увредио нисам, нисам писао ПВТ-ове модерима да нудим оралне услуге за одабране и ту сам где сам (ма, где то било) само зато што сам ћутао, нисам се бунио и ПИСАО. Је л' познајете глагол?
:'(
џорди, нема везе ако није дефка те "гробљанске приче". боља је него половина дефки које су у популарним а има скор дупло мањи
Они сигурно сада ово читају из својих дуплекс-апартмана у Рају и испуштају крике самозадовољених људи.
2013. је година са најмање квалитетних дефки колко ми се чини
2013. година је дефка са најмање квалитетних дефки колко ми се чини
Jebi ga, al kukuruz rodio u pičku materinu.
Виш како је музика била кул седамдесетих рецимо? Сада имамо Мајли Сајрус.
Кажеш да се не треба угледати на нешто што је било одлично? Супер, и не треба, зато се сад одабирају ствари као што сам навео. Могу да замислим насловну за три године, па Куплунгова ''Нађа'' коју је он у секунди извалио би била легендарна наспрам тога.
Поређење је глупо, то стоји, ал' ниси баш убо поенту.