Nemojte se sramotiti

1. Blek Hole više nije moderator. Ni Frenki :(

Šteta, kad naletim na neke njihove komentare samo mogu da zaključim da su bili carevi. Uvek si mogo da očekuješ kritiku bilo pozitivnu ili negativnu, a ne neko triplusiranje, lolovanje kad je ok a kad ti lupe minus - tajac, niko da obrazloži.

Daklem, malo zraknem na onu temu gde moderatori broje glasove. Vidim neko dao npr. 10000 pluseva i 5000 minusa, a ja sam ga upratio da od pamtiveka nikad ne daje negativne komentare.

potpisujem

2. ne pali se Džoni, nisam ni pomenu Vujoševića :)
    Zar neko zaista ali zaista ozbiljan po tom pitanju komentatori vs četeri? O.o

Ne, ne palim se, nego VOS je jedna kul stvar mnogo, gde lepo blejimo, igramo, fudbl, poupoznavali smo se svi i postali prilično dobri drugari. Samo nam treba da tripuje neko da se tamo odabira nešto. Mada tamo je krenuo napad na omraženi ŽARGONAUT!

3. I za razliku od četa gde se reklamirate tipa "EVO LINK, SVI MI PLUSIRAJTE", na defkama se ne radi tako, jer za razliku od vas, mi bi bili automatski banovani.

Ово је велика неистина, јер по дифолту иде минушчина на дефку која се рекламира на чету.

4. U poslednja tri dana sam pročitao i ocenio 90% najnovijih definicija i dosta me je iznenadio skor na određenim definicijama.
    Pozamašan broj minusa sam dao na definicije koje su nakon mog ocenjivanja imale velik broj pluseva, dok neke druge definicije na koje sam dao plus su bile tipa 5:0 ili 10:1.
    Ne znam koji je kurac, ali definitvno nešto nije u redu. Verovatno je do mene.

5. Долазим ја у суботу на тај фудбал, колико коментара треба да оставим дотад да ми одаберу дефку?

6. boli me kurac šta će ko da tripuje, ja dobro znam šta je VOS

7. Kolko me bude blam kad čujem ovo ''MI'' ''VI''.

8. 4/5 popularnih su od članova Sekte. 7-8 autora ima subscribe na naslovnu na svakih mesec dana, najviše. Ako nema banove, subscribe je dupli.

9. Долазим ја у суботу на тај фудбал, колико коментара треба да оставим дотад да ми одаберу дефку?

12
    rekao sam ti, dođi, tamo nema vukajlije, a svi smo sa vukajlije

10. Možda i ja banem na fudbal.

11. I uvesti trajni ban za diskusije u komentarima sledećeg tipa:

Definicija: Nađa - Devojka koja uvek nađe vremena za tebe.

A: Ipak si se setio. :) Moju ocenu već znaš.
    B: Haha, pa takav sam, ne mogu drugačije. :))
    A: Hehe, nemoj ti meni tako. :)))
    B: Što, da nećeš posle da me minusiraš? :))))
    A: Ja tebe?! Bože gospode... Ne bih ja nikad... :)))))
    B: Ajde idi sad piši taj završni račun/spremaj ispit/turpijaj nokte. :))))))
    A: Oću, oću. Evo cela kuća me tera. :)))))))
    B: Hahahaha, ludače/care. :))))))))

Svetlane Bojkovići, mršćite.

inb4 ocenio si tri definicije za nedelju dana

12. Definicija: Nađa - Devojka koja uvek nađe vremena za tebe.

АХАХАХАХАХХА СВЕ ТИ ЈЕБЕМ ХАХАХАХ

13. A: Ipak si se setio. :) Moju ocenu već znaš.
    B: Haha, pa takav sam, ne mogu drugačije. :))
    A: Hehe, nemoj ti meni tako. :)))
    B: Što, da nećeš posle da me minusiraš? :))))
    A: Ja tebe?! Bože gospode... Ne bih ja nikad... :)))))
    B: Ajde idi sad piši taj završni račun/spremaj ispit/turpijaj nokte. :))))))
    A: Oću, oću. Evo cela kuća me tera. :)))))))
    B: Hahahaha, ludače/care. :))))))))

+++oo, care razbio po običaju, ojebo, jebeš, eno moja spava saću da je budim he he, idem da stavim turšiju, pozz
    EDIT: ma i zvezdica nek ide život ;)

14. Ja samo moram da bacim par reči - Rajder najpoznatiji kao čepulja na sajtu, a ima samo dve odabrane... realno, treba se zapitati s obzirom da se ne bira kvalitet...

15. drugim riječima džabe si prodao dupe i nabio žuljeve na jeziku od lizanja tuđih

16. Kod tebe je drugačije. Jednostavno defke su ti golo mudo i to je to.

17. Ај свађајте се мало, досадно вако.

18. Kako se ne uzdignete duhom iznad ovakvih rasprava?

19. TheWaveRider
    Ja samo moram da bacim par reči - Rajder najpoznatiji kao čepulja na sajtu, a ima samo dve odabrane... realno, treba se zapitati s obzirom da se ne bira kvalitet...

Ти више дођеш као свраб у дупету, не као чепуља. Колико си досадан са својим коментарима, чак и они којима титраш једва чекају да те се курталишу. Зато само 2 одабране.

20. i ti isto ideš na kurac sa tim šupkanjem i moralisanjem

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.