jny odvrati pažnju gostiju na drugu stranu a onda trpa meso sebi u torbu, kad ga uhvate pravda se da su to kosti koje nosi za kera kog inače nema i to svi znaju
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Đavolica se maže melemom od krasta sa babinih nogu
pi:)
ming ne ume da zgadi
Zeka ne ume da objasni
nikola ne ume da shvati pa treba da mu se crta
Zeka ne ume da crta kad neko ne ume da shvati
Никола ради на Нумерички управљаном стругу.
jny od svih poslova najbolje džabalebari
Али, то је истина!
Ђаволица има само једну слабу тачку. Пихтије.
jny ima malo više slabih tački, npr feminizirani tipovi
Ђаволица кришом на славама криви кашике и виљушке.
jny odvrati pažnju gostiju na drugu stranu a onda trpa meso sebi u torbu, kad ga uhvate pravda se da su to kosti koje nosi za kera kog inače nema i to svi znaju
хахахахааахахахахааха
Ђаволица увек са собом носи парче печења у марамици. Ако јој се не свиди печење са славе, она извади своје парче и поједе га у сласт.
džoni je bio moj životnji učitelj, zato me danas svi zovu kleptoman, ne znam zašto?:)
Ђаволица је запослена на факултету. Пере табле.
džoni se predstavlja ribama kao džon travolta
Ђаволица је добар познавалац кинеске кинематографије.
džoni je loš poznavalac ženskog tela video je on, ali još nije napipao, pa zato koristi gužvu u gsp da se stisne uz neku bakutu da opipa
Ђаволичин вокабулар се састоји из 300 речи које комбинује са везницима и речцама.
jNy ne ume da poveže antenu sa TV-om bez uputsva.
džonija u svom selu znaju kao inventar seoskog dućana, naime on tu ništa ne radi osim što prazni pivske flaše