Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Волим што моје другарице исто мисле о мени. :))))))))))))))))))))))
Jesam, Munjo, nameštaljka garant, pa ko normalan još ima onoliko olovaka na stolu pored žive tastature?!
Penzionera ste napale...Sram vas bilo! ;-) Zamislite lice profesora na faksu koji su ostajali skamenjeni kada bi upitali moju suprugu "Šta vam je muž?" a ona odgovarala "penzioner"...
Hahaha, pa dobro, bar bi računali da je finansijski obezbeđena XD
Ја имам!
Него Маро, да идеш одма' да се пријавиш у ову тему да чуриш. Само се непушачи јављају.
http://vukajlija.com/forum/teme/5721?strana=2#post_230846
Никола, нек каже да си девизни пензионер. Да ви'ш како ће другачије да је гледају. :)
Maro, provaljena si:))))
Upisah se medju one fine tamo.
Ne pušim, bla,bla,bla
Ko te pita za bla,bla,bla.......
Sad bih zapalila jednu, i uturila im sav dim u sobu.
I Mariji bih:)))) Njoj iz čiste pakosti.
Sad kaže urednik jednog časopisa jer radi u školi...Šta misliš kako bi je deca otkinula od zezanja ako bi saznala da joj je muž penzos?!;-) A ovako ne laže jer stvarno to radim...
Uredniče, ti da se učlaniš u PUPS.:)))
Marija, tek sad sam provalila da smo okačile isti klip u isto vreme.
I ti me proganjaš.
Neće Nikola da beži, nego ću ja.
Kuku, gore ste od tvin piksa.
Боље твикс него твин пикс.
A?
Maro, zabudale me načisto.
Исправила сам, грешка у куцању.
Naravno da je bolje, al vas dve jedino možete da jedete tviks dok ste u tvin piksu, a ja se plašim.
Moramo da se posvadjamo. Počinjemo da čitamo misli jedna drugoj, trećoj, da isto postujemo. Brin, brin (skraćenica od brinem).
Jel to znači da smo sad najbolje drugarice?
Мени је то сад сумњиво све. :)
I meni. A šta ti je sumnjivo? :)))
Gasi nas Kajzen u 2.
Исто што и теби. :)))))
Meni ništa nije sumnjivo, nego se kao i obično složim sa tobom pa onda mozgam.
Mozg,mozg:))
Pričaj sumnju da ne bijem.
To znači da smo nolajferi i da previše vremena provodimo ovde, a i Kaizen opet nešto zeza, tako da ja polako odlazim dok ne shvatim šta vam je sumnjivo pa počnem da sumnjičim i ja. I evo, dispadnem emotivna i dobra, laku noć i ljubim vas =)
Ма ко да размишља у ово доба. Рећи ћу ти кад смислим.
Хајд, па се чујемо онда сутра. Лаку ноћ девојке.
Marija:)))))
Laku noć.
Ja još moram da sredim Maru, što me u ove kasne sate zalude.
Pobeže Mara smišljačica.
Laku noć i tebi a ja odo na fejs, malo da iznerviram one što ne vole fejs.
Idem da hranim ribice i pokosim farmu. :)))