pušim, pa ne pušim, pa opet pušim i tako u krug... ne smatram sebe pravim pušačem, jer nisam zavisna od cigareta, što sam sebi par puta dokazivala nepušenjem nedeljama, ali da volim cigare, VOLIM! uživam u njima, ne palim ih tek tako, zato ih malo i popuših u smom stažu. trenutno ne pušim, evo već mesec, mesec i po, nisam sigurna, ali mislim da ću opet pušiti, ljubav je to :D
Pusac cigareta i cigara...vec 10-tak godina (uskoro proslavljam jubilej)...2 pakle dnevno...mada kad se krene u grad zna da bude i smoga u istom...mogao sam stan da kupim za bacen novac...ali ne...vise volim pljuge, divne, mirisne, pune svezine planinskog vazduha...
http://www.youtube.com/watch?v=fIN8MmMloZE
ne pušim,mada me ubijaju pasivnim pušenjem od rođenja,što dalje implicira da imam pluća okorjelog pušača
pušim, pa ne pušim, pa opet pušim i tako u krug... ne smatram sebe pravim pušačem, jer nisam zavisna od cigareta, što sam sebi par puta dokazivala nepušenjem nedeljama, ali da volim cigare, VOLIM! uživam u njima, ne palim ih tek tako, zato ih malo i popuših u smom stažu. trenutno ne pušim, evo već mesec, mesec i po, nisam sigurna, ali mislim da ću opet pušiti, ljubav je to :D
Ne pusim
ne pusim
Од 2008. године сам непушач,али апсолутно саосећам са пушачима и њиховим мукама,тако да ислим да су се законске одредбе против пушача го' ку**ц.
jok
konzumiram nikotinske stapice. LM Light, a kad nemam finansije, Next.. :))
Pall mall!!!
Jebiga, nista od moje nepusacke odlucnosti :)
Poklekoh xD
Фактички си ме разочарала :)
a ko od vas ne pusi cigare? :)
Faktički, i sebe sam, Peki :)
Patofnjarevo pitanje dostojanstveno ignorišem xD
Ja sam "poklek", iskoristio kao inspiraciju za definiciju.
Vikendas i kafas :D Da li se to ubraja i kao "pusac"??
Pusac cigareta i cigara...vec 10-tak godina (uskoro proslavljam jubilej)...2 pakle dnevno...mada kad se krene u grad zna da bude i smoga u istom...mogao sam stan da kupim za bacen novac...ali ne...vise volim pljuge, divne, mirisne, pune svezine planinskog vazduha...
Hvala, ne pušim.
dadada pušač, pušač pljuga i to onaj o0koreli...:)
nepušač
/quote
derem cigare, pogotovo za kompom dok sam :D