Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I one smrde kada ih zapalim....:(
Ne, piro, ja koristim Rexonu i ne znojim se :D
Zapravo, kad sam je zblanuto pogledala, pojasnila je da misli na dim a ne na o'znoiage :)
Ali sviđa mi se Smrda Mudrić kao nadimak :p
Da, Smrdo, Rexona.... tako je... još i da ti verujemo...
I naravno da se ne znojiš. I ne prdiš i ne podriguješ...
Za šta nas ti smatraš, Smrdo, a?
:D:D:D:D:D:D
;););)
Jeste Piro, Aleksandra je jedna fina i kulturna osoba koja ne juri momke i smuca se po sumnjivim mestima већ остаје код куће после десет и чека свог мужа будућег. И наравно она уопште не смрди, мирише на руже...
Ahm. Osećam se prozvanom. Tužiću vas Rexoni za klevetu :P :P
pored aleksandre se osecam kao neemancipovana osoba. :O
Nemoj da nas tužiš Reksoni, bolje Fa-u...
Miruj, Smrdo.
Нисам ја Смрда - ја сам Триша.
Ma kazem Aleksandri.
Mi smo svi anti-fa...
I anti-Rexona. :D
Само бели лук и пиво мирис...
Uh, jel voli jos neko miris kuvanja pihtija?
Никад нисам омирисао - ја сам више за кавурму лик.
a za svarglu?
Ja redovno pušim, ali za platu. Tako da sam hronično nervozan i voleo bih da zapalim, ali nema se para. Bio redovni vikend pušač, jednom zaspao sa punom kesom pikavaca koje niko nije izbacio više glave i probudio se ljubičast od CO. Od tada se prevarim jednom ili ređe godišnje kada baš legne pivo.
Nepušači + 1
pihtije4ever
Ufff... kada si rekao da pušiš za platu, pomislio sam na nešto drugo...
:D
Ma nemam ja kvalifikacije za to, školovao sam se za nešto drugo... Šta reći a ne zaplakati? :-)
ne pušač,ja sam svoje davno ispušila :D
To ste vi ljubomorni na moju nepušačku svetost, pa zavidite meni i Rexoni :)