Prijava

Pokoj dusi majci svih jugoslovena! ponosni smo bili dok su brozovi vladali! moglo se spavati u parku a da te niko ne dira.

što ćeš činjet Mićo ako lipše Milo?

Uvatiću se za muda.

za šta si se za Joku uvatio?

Bila sa likom starijim 30 godina jebem ti ženo maiku.

Bohore kada tebi posvjećujemo jednu ovakvu temu?

Da tebi prvo srknem čorbice, pa onda.

Srkneš kurca. Eto ti glavatar ko nadgrobni spomenik.

Kao što juče reče Paninaro, ovde se forsira nepoštovanje prema apsolutno SVEMU, pa i čoveku najsvetijim stvarima. Slažem se u meri +jedan_zilion_nula. Neverovatno je da je za mnoge odavde čak i smrt čoveka nešto sa čime se treba sprdati i rugati, za njih ne postoje reči poput saosećanja tj. empatije (pošto opet neki odavde čitaju samo latinski) poštovanja i žaljenja prema pokojniku, koje se ne zahteva od vas u smislu leleka i suza, već u čovečanskom ili barem ako niste ni za to najosnovnije sposobni, takvi kakvi ste, unakaženi ovim nemoralnim vremenima, nedostatkom odgovarajućeg vaspitanja (i u porodici, i u školi, i u društvu, i na ulici), podlegli raznoraznim manipulacijama i falsifikatima i lažima, onda barem ostanite neutralni. Nemojte se rugati, sprdati, vređati, kačiti uvredljive slike, prosto produžite dalje i ne osvrćite se. Mislim da ste za barem toliko sposobni da nadvladate govedo bez odgoja u sebi. Što se tiče Jovanke, neka joj je pokoj duši i večna slava. O njoj imam pozitivno mišljenje, i smatram da je dosta propatila zbog bahatosti i nebrige države i političara. Ovo je sada udarna vest u svetu, a kada se sazna da je do smrti živela u bedi, siromaštvu, u kući koja je prokišnjavala, i takva slika o nama ode u svet, to će biti još jedan poraz Srbije, i veliki minus nama kao narodu i zemlji.

Puši kurac Bobe Roče. Eto. Ako na osnovu posta iz sprdnje na ovoj sranje temi sudiš o ljudima i njihovoj empatiji i karakteru, onda nisi ni zaslužio ništa više od psovke i sprdnje.

Ja ga krstim, ono prdi. Ne znam zašto mi BAŠ OVA narodna mudrost pade na um kada pročitah Čakov post :)

sprdanje je lepo...
nema nista lose u zajebanciji kad umre neko,bez obzira na to sto je ljudima ukucano u glavu suprotno...kad bolje razmislis,stvarno nema nista lose u tome

dok ovo je jadno npr:

Pokoj duši preminuloj.

Bila je klasičan jedač govana i seljanka koja se sticajem ludačkih okolnosti našla na vatrometini najvažnijih događaja. Retardiranost naših lidera sprečila nas je da iskoristimo ovu ženu za promociju pred zemljama trećeg sveta koji su se nje još uvek sećali iz doba Nesvrstanih. Jer kao što Ajs Nigrutin reče "Narod voli debile", tako su i nju voleli zbog prostodušnosti i neposrednosti u kontaktu. Zamislite nju na prijemu kod kraljice Elizabete i sve će vam biti jasno...

Nek počiva u miru.

rijetko se radujem nečijoj smrti ovoliko. vještica pogana, obični relikt jednog sistema koji nas je sjebao sljedećih 5 generacija.

Tad se barem fino zivjelo

sta vam je jovanka skrivila :((

Pa kako tako iznenada?