Za šta ste duduci?

1. TI SI MOJA MONA LIZA, KOMAD :*

2. Za parkiranje, parkiram se samo "na siroko", ne umem da parkiram paralelno.

3. za pecanje, vožnju auta, zadržavanje ribe

4. -Za sve igrice u kojima teče neko vreme
    -Za iglu i konac
    -Za gitaru (a trudim se)

5. ja samo za konac osim ako nije zubni

6. Računanje napamet.

7. За борилачке игре
    И односе са људима

8. E ovako, lista stvari za koje sam duduk veća je kilometrima od moje maher strane.

- sport -uvek sam želeo i voleo da se igram, ali samo one igre što imaju taktike i timskog duha te sam se pri susretu sa fudbalom našao na golu- dećeš 10otici manijaka objasniti da netreba svi da se zaletu na loptu i da je ugaze ko cigu, košarku nikada nisam zavoleo te sam duduk. Rukomet sam treniram već 4 godine i duduk sam pravi, uz to sam još i oćoraveo te više ne igram, ali sam ostao kao sudija. Tenis i ostale zajebancije sa malim lopticama - 0 bodova. Bangljav u ruke i u noge.

- muzika - završio nižu muzičku, odsek klarinet kod jednog od najboljih profesora zapadne Srbije - od sviranja ništa, baldišem posle po sata, nikad se nisam trudio ni vežbao preterano, koliko mora. Dobar sam sluhista - prepoznam kad neko falšira, ježim se, ali ne znam da pevam, nikako. Ne znam kako sam prošao uopšte. Đaba čkolovanje.

-učim franciski u čkoli 8 godina, znam jedva da beknem, mrzim ga, al šta ću duduk sam
    -što se tiče crtanja dovoljan je podatak da u vrtić nisam hteo jer sam mislio da crtam loše

-započinjanje razgovora- NULA bodova, sve ali da započnem razgovor
    takođe ne znam normalno da razgovaram sa ljudima. Vreme, tračevi, sport, meni je sve to dosadno te se okrećem kojekakvim glupostima te ljudi misle da sam bilde, a nisam, majke mi.

Ništa od ovoga nije katastrofalno strašno više srednje loše. Da se potrudim oko bilo čega bilo ne bih bio duduk ali me ništa ne interesuje. Interesovanje za nešto me nikad nije držalo duže od 6 meseci, te nisam ništa doučio do kraja. Hiljadu beskorisnih nepotpunih sranja...

Duduk u istrajanju.

9. mislim da sam pobedio ovde, može lok

10. Za geometriju, apsolutni duduk.

11. Da zapamtim imena prilikom upoznavanja više od troje ljudi odjednom.

12. Ironični
    Duduk sam za osećanja ili jednostavno bolestan. Ne razumem zašto neko plače tri dana kad mu umre neko ko mu nije bio toliko blizak. Možda zato što meni mnogi bliski otišli da obrađuju nebeske njive u relativno kratkom periodu pa sam pobrljavio tu.

Dobro je, nisam jedini.. Ja nem pojma da l sam se ikad zaljubio, jednostavno sam ko robot, žao mi je samo kad vidim neku nemilu scenu sa decom, i tad me jedino prođe neka jeza, ovako drugo ništa jebote.

Ucenje napamet. Nema sanse da naucim nesto napamet, ako nema smisla - imam 2 iz toga. (ironicno - imam 4 petice iz istorije)

OVO! Nikad nisam mogao napamet da ucim. Ama bas nista, sve lepo zapamtim po nekom obeležju ili fotografski, tj. zagledam se u rečenicu i mogu od reči do reči da je napišem na papiru.

13. I da, kao što forget-me-not kaže, za geometriju.. Nikad je nisam voleo. Pre bih uradio zadatak sa račnuanjem na dve strane nego da radim površine nekih govana.

14. Ma, ja nije što ne volim, nego ja to ne kapiram, ne umem da zamislim, kao dijagonala seče nešto negde, izračunati površinu tog isečka, bla, bla, pojma ja to nemam :)

15. Duduk sam za pjevanje, baš nemam sluha i imam neku glupu boju glasa. I za ples.

Isto teško učim neku novu igru, kartašku npr. kad mi neko objašnjava ja uvijek zadnji skontam sva pravila. Posle mogu da postanem solidan u toj igri ali na početku propast.

I za cjenkanje sam duduk, ne znam da pregovaram pa to ti je. Ja mislim da ni na marokanskoj pijaci ne bih uspio spustiti cijenu.

16. Duduk sam za pjevanje, baš nemam sluha i imam neku glupu boju glasa. I za ples.

I ovo..

EDIT: treba da ima više ovakvih tema u aktivnim, a ne Partizan, Zvezda, Aba liga i ostali kurci palci

17. Crtanje i pevanje duduk po difoltu, ne umem da utrefim melodiju ni da nacrtam nešto komplikovanije od čiča Gliše.
    Zatim, što se tiče stvari koje me nisu interesovale, pa sam za to duduk, prvo počasno mesto zauzima fizika, koju ne kapiram, pa ne kapiram, a smor mi, a ne kapiram, hvala Bogu, završih srednju pa se oslobodih i te pošasti. Svaki čas drug i ja provodili u poslednjoj klupi, grickajući semenke.
    Sport isto tako, umem odbojku da igram da se ne izblamiram, ostalo teško da sam i pokušavala, košarkašku loptu dobacim negde maksimum metar ispred sebe, visina dometa isto metar. :D

18. Ja sam duduk za svaku vrstu započinjanja društvene interakcije. Npr. na dečijim rođendanima svi roditelji odmah počinju da ćaskaju međusobno, a ja sedim u ćošku i cirkam pivce dok se neko ne sažali pa me uključi u razgovor.

ja sam obično ta koja slepca, što cirka pivo u ćošku, uključi u razgovor...

19. Npr. na dečijim rođendanima

sam izuvena sa decom

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.