Za šta ste maheri?

1. jao, "napujdati". korijen riječi je.. pujd- ?!
    :D

2. A jebote, ja sam gospodar pasa. Kad negde krenem noću, prvo mi se jedan nakači, pa dva, tri, i na kraju, ako idem duže, skupi se oko mene čopor da me prati. Nisam još probao da ih napujdam na nekog, ali ko zna. Možda imam moć. Kako bi to bilo dobro.

ja imam sličnu moć, samo sa mentalno bolesnim osobama

3. Махер сам да...
    ...пукнем на 1 пар на тикету
    ...пукнем на најмању квоту на тикету
    ...пукнем на последњем пару на тикету

:(

4. Hahahahahaha tibore brate :D

5. Umem da pišem sastave, tj. brzo mogu u sebi da sklopim priču i sve lepo mogu preneti na papir, jedino se ponekad sjebem ko zaključka.. U osnovnoj imao nagradu Veštog pera lolo
    I da, primetio sam da srpski učim iz šale i da mogu lako sve da skapiram, dok npr. strane jezike ne podnosim, kao ni medicinu. Volim računare i sve vezano za IT.
    Onda, matematiku kapiram za brzo vreme, samo ako nije nešto baš zahtevno.
    Umem fotografski da pamtim.
    Umem da se izvučem iz neprijatnih situacija.

6. jao, "napujdati". korijen riječi je.. pujd- ?!

Skoro sigurno koren -pujd- označava neko pseto, nisam kod kuće da pogledam Skoka, ali poslaću ti kad nađem. Miriše mi na neki indoevropski koren, il bar praslovenski.

7. ja sam svestran čoek tako da nisam maher ni za šta

8. ozbiljno mitre, u gradskom prevozu prepunom ljudi oni me nanjuše i pređu ceo bus da bi stali pored mene i duvali mi zavrat

9. Kako se osećam sigurno kada je Vivaldi tu.

10. Možda imam moć. Kako bi to bilo dobro.

bio bi lokalni moćnik

11. Umem da se izvučem iz neprijatnih situacija.

vidi se odmah da si utekao iz kurtona nekog.

12. Zamisli da podigneš ruke i sa svih strana dotrče pseta i napadnu koga hoćeš. Jeeeee

13. Ili bube, bolje bube. Bube....

14. Skakavce, Biblija, kul...

15. vidi se odmah da si utekao iz kurtona nekog.

Jel trebam da se dokažem sad ili šta? :)

16. Ili babuni to još moćnije

17. Jel trebam da se dokažem sad ili šta? :)

šala, opraštaj ali bilo je jače od mene :)

18. Bob Rom ehehehe. Rom. Kapirate? heheheh

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.