Za šta ste maheri?

1. -Kaunter;
    -Fudbal na male goliće;
    -Pisanje sastava;
    -Svi radovi oko struje;
    -Nabacivanje devojaka drugarima;

2. За махерисање. Ту сам баш махер. Баш, баш махер.

3. књижевни нолајф електричар

4. zapodevanje razgovora sa potpuno nepoznatim ljudima. i plivanje.

5. пливање рукомет и ватерполо, па ме по грађи некад замене сшапићем, хехе а и да, добар сам диџеј.

6. maher sam u improvizovanju.
    Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.

Mislim da mi je čak i ovaj mlađi sin nasledio to od mene. Vidi se već, iako mu je 3 godine da polako razmišlja svojom glavom.

7. Nikada baš ne zakucam ekser do kraja i razgovor sa dekanom

8. maher sam u improvizovanju.
    Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.

Колко чоек лаже :(

9. za bleju na ćošku, bežanje sa časova i poetsko izražavanje

10. za sport. fudbal prevashodno.
    preda mnom je bila blistava fudbalska karijera, puni stadioni ljudi koje kliču moje ime, diskoteke i splavovi koje ni djani ćurčić nije obišao, starlete koje padaju na kolena i vuku me za rukav samo da bi mi popušile u veceu, nekrštena paja...

11. За асоцијације. Кидам. Променимо 3 тима и скоро сваки пут победи мој.

12. Да илуструјем.

Ортак: Полица за бебе
    Ја: ШКК? Креветац? Колевка?
    Ортак: Мааа беба полица.
    Ја. Креденац!
    Ортак: Јесте. :узима нови папирић:

Остали се крсте и мире се са неминовним поразом.

13. Stevane, alal ti kurac. Verujem da ti je to jedini talenat.

14. Па наравно, написао бих још неки да имам.

15. Tako i ja Stevo kidam, ali samo kad igram u paru sa bratom. Dođe reč "sutlijaš" i brat me gleda i kaže: "Nije đuveč" i ja ko iz topa - SUTLIJAŠ!

16. Bоb_Rock

I ja kuham, opako. Što kaže Brus, od svega jestivog umem da skarabudžim nešto. Od popare do recimo nekih rolata ili lazanja, gulaša.. Torte slabo pravim, a i ne volim one teške sa kartonom jaja, džakom brašna i šećera, glečerom margarina.. Ono, neka lagana kora sa kakaom, voćni fil, to umem i volem. Znam da operem u mašinu i na ruke, tako da žena neće moći da me ucenjuje:) Znam i oko bašte i biljaka, životinja, to baš onako sa ljubavlju radim..

Не лажи, ти си махер за то да седиш код куће читав дан и чекаш моје нове коментаре, постове или долазак на чет.

17. Nadam se da ćete naći srodnu dušu na ovom sajtu za upoznavanje.
    MWaaaa :* <3 <3

18. Čeka se Lux da postuje na temi :*

19. Боли те курац, немаш ти ни брига, ни памети, кад те испуњава чекање да непознати људи нешто напишу на сајту.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.