Za šta ste maheri?

1. -Kaunter;
    -Fudbal na male goliće;
    -Pisanje sastava;
    -Svi radovi oko struje;
    -Nabacivanje devojaka drugarima;

2. За махерисање. Ту сам баш махер. Баш, баш махер.

3. књижевни нолајф електричар

4. zapodevanje razgovora sa potpuno nepoznatim ljudima. i plivanje.

5. пливање рукомет и ватерполо, па ме по грађи некад замене сшапићем, хехе а и да, добар сам диџеј.

6. maher sam u improvizovanju.
    Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.

Mislim da mi je čak i ovaj mlađi sin nasledio to od mene. Vidi se već, iako mu je 3 godine da polako razmišlja svojom glavom.

7. Nikada baš ne zakucam ekser do kraja i razgovor sa dekanom

8. maher sam u improvizovanju.
    Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.

Колко чоек лаже :(

9. za bleju na ćošku, bežanje sa časova i poetsko izražavanje

10. za sport. fudbal prevashodno.
    preda mnom je bila blistava fudbalska karijera, puni stadioni ljudi koje kliču moje ime, diskoteke i splavovi koje ni djani ćurčić nije obišao, starlete koje padaju na kolena i vuku me za rukav samo da bi mi popušile u veceu, nekrštena paja...

11. За асоцијације. Кидам. Променимо 3 тима и скоро сваки пут победи мој.

12. Да илуструјем.

Ортак: Полица за бебе
    Ја: ШКК? Креветац? Колевка?
    Ортак: Мааа беба полица.
    Ја. Креденац!
    Ортак: Јесте. :узима нови папирић:

Остали се крсте и мире се са неминовним поразом.

13. Stevane, alal ti kurac. Verujem da ti je to jedini talenat.

14. Па наравно, написао бих још неки да имам.

15. Tako i ja Stevo kidam, ali samo kad igram u paru sa bratom. Dođe reč "sutlijaš" i brat me gleda i kaže: "Nije đuveč" i ja ko iz topa - SUTLIJAŠ!

16. Bоb_Rock

I ja kuham, opako. Što kaže Brus, od svega jestivog umem da skarabudžim nešto. Od popare do recimo nekih rolata ili lazanja, gulaša.. Torte slabo pravim, a i ne volim one teške sa kartonom jaja, džakom brašna i šećera, glečerom margarina.. Ono, neka lagana kora sa kakaom, voćni fil, to umem i volem. Znam da operem u mašinu i na ruke, tako da žena neće moći da me ucenjuje:) Znam i oko bašte i biljaka, životinja, to baš onako sa ljubavlju radim..

Не лажи, ти си махер за то да седиш код куће читав дан и чекаш моје нове коментаре, постове или долазак на чет.

17. Nadam se da ćete naći srodnu dušu na ovom sajtu za upoznavanje.
    MWaaaa :* <3 <3

18. Čeka se Lux da postuje na temi :*

19. Боли те курац, немаш ти ни брига, ни памети, кад те испуњава чекање да непознати људи нешто напишу на сајту.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.