Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
-Kaunter;
-Fudbal na male goliće;
-Pisanje sastava;
-Svi radovi oko struje;
-Nabacivanje devojaka drugarima;
За махерисање. Ту сам баш махер. Баш, баш махер.
књижевни нолајф електричар
zapodevanje razgovora sa potpuno nepoznatim ljudima. i plivanje.
Vozim kao zmaj!
пливање рукомет и ватерполо, па ме по грађи некад замене сшапићем, хехе а и да, добар сам диџеј.
maher sam u improvizovanju.
Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.
Mislim da mi je čak i ovaj mlađi sin nasledio to od mene. Vidi se već, iako mu je 3 godine da polako razmišlja svojom glavom.
Nikada baš ne zakucam ekser do kraja i razgovor sa dekanom
maher sam u improvizovanju.
Dosta mi je par minuta da se upoznam sa sistemom rada ili nacinom funkcionisanja i već tada mogu da nađem duplo lakši ili duplo brži način.
Колко чоек лаже :(
za bleju na ćošku, bežanje sa časova i poetsko izražavanje
za sport. fudbal prevashodno.
preda mnom je bila blistava fudbalska karijera, puni stadioni ljudi koje kliču moje ime, diskoteke i splavovi koje ni djani ćurčić nije obišao, starlete koje padaju na kolena i vuku me za rukav samo da bi mi popušile u veceu, nekrštena paja...
За асоцијације. Кидам. Променимо 3 тима и скоро сваки пут победи мој.
Да илуструјем.
Ортак: Полица за бебе
Ја: ШКК? Креветац? Колевка?
Ортак: Мааа беба полица.
Ја. Креденац!
Ортак: Јесте. :узима нови папирић:
Остали се крсте и мире се са неминовним поразом.
Stevane, alal ti kurac. Verujem da ti je to jedini talenat.
Па наравно, написао бих још неки да имам.
Tako i ja Stevo kidam, ali samo kad igram u paru sa bratom. Dođe reč "sutlijaš" i brat me gleda i kaže: "Nije đuveč" i ja ko iz topa - SUTLIJAŠ!
I ja kuham, opako. Što kaže Brus, od svega jestivog umem da skarabudžim nešto. Od popare do recimo nekih rolata ili lazanja, gulaša.. Torte slabo pravim, a i ne volim one teške sa kartonom jaja, džakom brašna i šećera, glečerom margarina.. Ono, neka lagana kora sa kakaom, voćni fil, to umem i volem. Znam da operem u mašinu i na ruke, tako da žena neće moći da me ucenjuje:) Znam i oko bašte i biljaka, životinja, to baš onako sa ljubavlju radim..
Не лажи, ти си махер за то да седиш код куће читав дан и чекаш моје нове коментаре, постове или долазак на чет.
Nadam se da ćete naći srodnu dušu na ovom sajtu za upoznavanje.
MWaaaa :* <3 <3
Čeka se Lux da postuje na temi :*
Боли те курац, немаш ти ни брига, ни памети, кад те испуњава чекање да непознати људи нешто напишу на сајту.