Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pusi kurac serena i venus vilijams
oh ne gol!
Pa majku ti jebem, pa majku ti glupu jebem !
naduvs mi se kurca roni o salivene
Momak! Momak! Alo! Makse, ne vidim taj televizor otebe.
kad džankee dođe na okupljanje svako nosi po džak peska i čizme
lolooo
ako Sava Lesic da vise od petnes ... OPALJUJEM SANDRU OVAJ PUT!!!
*Sandra- ona sto kuca tikete
sandra je ciganka
pusite kurac gospodine federer
Sram vas bilo gospodine Pilcauskas
desi Sandra...ukljuci mi za PETSTO xaxaxax
Женске ноге ( 77 на кину)
http://youtu.be/nyxySx98zA8
- "Ulete mi Torpedo".
- Na tiketu se uvek brišu prva i poslednja, prva jer si siguran 100%, a poslednja jer si je stavio samo da pojačaš kvotu.
- Pa ovaj ne bi mog'o da igra u ______________ (random seoski klub u blizini) a ne u (neki od najvećih Evropskih timova)
- De crnac da izvodi penal, pa jebemu Sunce!
- To sam znao!
- Ima neko neki fiks?
kakva daun zabava ovo nekropostovanje
hahhah pločasto veoma
ahhah milane1997 nadji temu neku fazon ,,umro majk dzekson!,, i napisi ,,saucesce,,niko nece moci da stoji od smejanja
Milanche odi do teme Evrovizija 2014. I napiši kako si protiv toga što je "žena" sa bradom odnela pobedu
shto si popenio hahaha milanche?