Svi mi koji mislimo da je vukajlija otisla u kurac

  1. Nema se vise sta definisati, lako je bilo pre 5 godina, sta god napises bilo je novo. Kvalitetna definicija danas vise vredi nego tad, potrebno je vise mozganja da bi se napisala, iscrpljene su teme.

  2. YeahBatch
    Што се тиче вређања и напушавања од стране "четерске секте", ми то не радимо кул и занимљивим људима који су дошли да се забаве него ужеглим лизачима кураца за плусеве попут тебе, тако да не сери више.

    A četeri su vrhovni vukajlijaški sud? Ja kad uđem na čet, nikad ništa pametno nisam pročitao. Naprotiv... Osim sisatih gifova.

    A drugo, ne lupaj.

    Eto, na primer moj dupli je stradao pre neki dan s vaše strane. Defka zajebancija, naravno, zato i jeste napisana s duplog, ali je "šaljiva", dobro je bila ocenjena. Međutim, nakon Paninarovog pozitivnog komentara pomamili ste se kao mladi majmuni da pljujete, usput linkovali na četu uz negativan komentar, organizovano podelili 10-ak minusa.

    Nije bilo vređanja, ali jedenje govana jeste.

    Doduše, nisam kul i zanimljiv i jesam užegli lizač kurca, ali nisam to radio za pluseve. A ni s duplog, on je častan.

  3. neka ugasi i karticu "čet" kada je već tamo.

  4. Pravo pitanje za sve vukajlijase je sta ste uradili
    danas da vukajlija bude bolje mjesto?

    Doprineo sam time što sam postovao samo kad sam mislio da imam šta da postujem. A mogao bih i ja po ceo dan da istovaram đubre ovde i da to možda bude interesantno ljusima granične inteligencije. One oko 50, da se razumemo.

  5. A četeri su vrhovni vukajlijaški sud? Ja kad uđem na čet, nikad ništa pametno nisam pročitao. Naprotiv... Osim sisatih gifova.

    Pa naravno kad ulaziš jednom u nedelju dana na par minuta. Sa druge strane, kad god odem na komentare, tamo je grupa ljigavih klinaca koji ližu jedni drugima čmarove sa komentarima tipa "jao maco divna defka" i ostalim sranjima sa dve hiljade smajlija i pet stotina pluseva. I to tako ide u nedogled. Ponekad mi se čini da neki samo budže statistiku komentara u nadi da će da ih neko primeti i onda i njima daje pluseve.

  6. Угасим ти свећу на сарани, Панинаро.

    Аги, нисмо ми никакав суд, само волимо да пљујемо такве јајаре јер су то заслужили. По томе се разликујемо од остатка људи са сајта који су са свима добри и пуни оптимизма и желе да са њима поделе рецепте за гурабије зато што ти добри људи дају плусеве.

  7. Doprineo sam time što sam postovao samo kad sam mislio da imam šta da postujem. A mogao bih i ja po ceo dan da istovaram đubre ovde i da to možda bude interesantno ljusima granične inteligencije. One oko 50, da se razumemo.

    Sve se vidi kad je tebi granična inteligencija 50. To znači da si ti iznad proseka, negde tipa 65 verovatno.

  8. Ovakve teme se na kraju završavaju opštim pljuvanjima i pominjanjem keve.

  9. Vukajlija će otići u kurac kada odemo i ja i Zapata poslednji članovi lordova definicija sa Tarzanije, do data mi ovom učmalom mestu dajemo malo vazduha, nešto kao život na mašinama.

  10. Istih deset ljudi. Non-stop. Ovo je već postalo smešno.
    Ne sviđaju ti se komentari. Pa nemoj da ih čitaš. Ne sviđaju ti se definicije. Pa nemoj da blejiš na njima. Meni je na četu sranje, al' ne prozivam nikoga na četu i generalno me boli kurac šta tamo radite. Ne klikćem na tu opciju. Najneinteresantniji deo sajta. Ne govorim da bih prozivao, nego mi je stvarno tamo glupo. Ali nekome nije i ja potpuno razumem da nismo svi isti.
    Definicije će postojati uvek, kao i komentari. Ako su ti definicije "umrle" i tako to, ako je "sranje" na njima, onda bleji na četu, koga boli kurac.

  11. Istih deset ljudi. Non-stop. Ovo je već postalo smešno.
    Ne sviđaju ti se komentari. Pa nemoj da ih čitaš. Ne sviđaju ti se definicije. Pa nemoj da blejiš na njima. Meni je na četu sranje, al' ne prozivam nikoga na četu i generalno me boli kurac šta tamo radite. Ne klikćem na tu opciju. Najneinteresantniji deo sajta. Ne govorim da bih prozivao, nego mi je stvarno tamo glupo. Ali nekome nije i ja potpuno razumem da nismo svi isti.
    Definicije će postojati uvek, kao i komentari. Ako su ti definicije "umrle" i tako to, ako je "sranje" na njima, onda bleji na četu, koga boli kurac.

    Ne. Problem je što vi komentatori imate trip da ste mnogo važni, da doprinosite mnogo sajtu, da ste iznad ostalih, i da vaša međusobna lizanja čmarova i plusićiranje više znači nego proseravanja na forumu i četu.

  12. Много тензије и ''негативне енергије'' се накупило на сајту.

  13. Ne. Problem je što vi komentatori imate trip da ste mnogo važni, da doprinosite mnogo sajtu, da ste iznad ostalih, i da vaša međusobna lizanja čmarova i plusićiranje više znači nego proseravanja na forumu i četu.

    Ne, niko nema taj trip. Problem je u vama definitivno, što mislite da ste Bogom dani i da sve što vi napišete, svako govno, a 99% je golo govno, mora da bude svakoj osobi smešno, a ako slučajno nije, onda je to skandal.

    Niko ne misli na defkama da je važan, jer smo svi svesni da smo 0,3 posto ovog sajta, ali nama je tamo OK, a ne kapiram vašu neverovatno potrebu da smarate svakih tri dana i otvarate teme, za deo sajta koji vas "ne interesuje". Brate to lizanje čmarova vi radite jedni drugima, jer čak i za najgoru glupost koju neko od vas okači svi skačete da se kao "smejete".

    Imaš sreće što si se odselio inače bi zapalio cigansko naselje pored tebe i ne bi mogao da otvoriš prozor, a 27 stepeni je....lolek

  14. da nema par tema na forumu koje pratim, par ljudi na četu sa kojima bude zajebancija nekad, ne bih ni dolazio.

    I ti raspravljaš o defkama, a ni ne čitaš ih. Kada dođeš na VOS vezaću te pored nekog ciganskog naselja i zapaliću ga.

  15. Hahaha, brate, niko se ne smeje na sranje fore. Ako neko na četu kaže neko sranje, kažemo da je sranje.

    Imaš sreće što sam se odselio jer bih ti zapalio Maxi i Matijević, pa bi morao da ideš do pijace po leba lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.