Prijava

Nije Vukajlija kriva, mi smo govna.

Де да коментаришем похвално неку дефиницију да после причају како лижем буље, ионако ме својата ова ривалска секта :Д

evo bruce, uživam u ovom letu, malo se sunčam na terasi, pijem kafu, čitam neku knjigu, malo ovde blejim... popodne treba da odem do neke parfimerije u kraju, čujem da imaju neke dobre lakove za nokte za 60 dindži, htela sam da uzmem neku fluroscentnu boju... i tako... ti?

Zašto bi nekog preterano ubedačilo i ako sajt jeste otišao u kurac? Koliko akcija imate na Vukajliji? Koliko je to para? Ako vam je stalo, pravite bolji sadržaj. Definicije kakve volite treba da pretražujete prema ključnim rečima, zavisno od interesovanja. Najverovatnije ćete naći neku dobru. A ako ne nađete, napišite je! Ostali segmenti, osim malo foruma, me ne zanimaju, ne znam kako je tamo. Ne "čitam" postere pa ne znam da li ima dobrih. Ne zalazim na čet pa ne znam da li je "smor". Ne znam šta od sajta očekujete, da se zabavite, ili da postanete slavni? Preporučujem ovo prvo. Ako danas i nije zabavno, nekad je bilo i opet će biti, samo definišite šta vam jeste zabavno.

Ništa posebno, idem na neku sahranu danas da čitam posmrtni govor koji sam ja napisao, bila mi komšinica i koleginica pa je red da se dostojno oprostim. Verovatno ću se bolje osećati kad sve prođe jer nema veće radosti od činjenice da na dan sahrane nisi onaj koji ostaje da pospremi za društvom...

Oduvek su ovakve teme bile do jaja, i oduvek smo bili patetični seratori, al to je valjda što ne umemo da odustanemo od nečeg što nam je bilo kul pa postalo nekul, kao kad volimo neku pičku, ona nam uvali tukija, pa je oteramo u majčinu al bi nam ipak bilo drago da se ona vrati i bude kao nekad. Ja sam isto kukao kako su se pojavili novi autori koji srozavaju ugled sajta i ostavio čoveku komentar na defku kako očajno piše i da treba da kopa kanale. Taj neki fazon. Inače, to je bio Frenki Delevra lolo. Uživajte, sajt je uvek i kul i nekul.

Verovatno ću se bolje osećati kad sve prođe jer nema veće radosti od činjenice da na dan sahrane nisi onaj koji ostaje da pospremi za društvom...

ili jedini koji se ne vrati kući...

Čekaj bre ona vukajlijaška sarma je i dalje živa? E pa modovi realno tu nema više šta da se priča dok takva govna budu živa vi svoj posao ne radite kako treba a vukajlija jeste u debelom kurcu. Koliko je gotivnih defki završilo na groblju a ovo smeće je živo.

čujem da imaju neke dobre lakove za nokte za 60 dindži,

ima dole u jerkoviću apoteka(!?), kod okretnice 26ice. ima odlični lakovi po 55 dinara.

Najviše negoduju oni kojima je toliko dosadno u životu da im predstavlja veliki problem što sve nije kako oni zamišljaju na nekom sajtu koji oni posjećuju.

Eto vidiš, dođe lepo Blek Hol i objasni. Kao u staro vreme.

Uživajte, sajt je uvek i kul i nekul.

I ja mislim da je ova rečenica toliko jebeno tačna da može i lok da padne odma'.

Па истрошио се сајт, шта сад. За дефиниције сам већ рекао, то не читам јер ни на који начин нећу свој живот да обогатим знањем о глупостима које се данас пишу.

Форум је исто крепао. А ови што питају зашто долазимо на сајт, ево како изгледа моје дневно обитавање на њему:

1. Смешне слике (да, смешне слике мајке ми)
2. Победа јебена ако је нешто постављено.
3. Трансфер блама можда ако се много сморим.
4. Нека рандом нова тема, па напишем нешто чисто да не заборавим како је.
5. То је то, гаси и пичи даље. Дневно на Вукајлију ми посебно оде можда 5-15 минута, а пре три године у ово време је то било 5-15 сати, што и није за похвалу. :)

А теме типа "морам неком да се похвалим" и "морам неком да се изјадам бих ишчупао из сервера и послао у кину да саде пиринач на плус 40.

jes da nije za zajebavanje, al ajd odoli

idem na neku sahranu danas da čitam posmrtni govor koji sam ja napisao

povedi sektu da falimo govor i udaramo smajlije;)

blek hol? omg! pokojni toza!

kosmo, daleko mi to, ja sam na krstu...

bruce, šta da ti kažem, lepo se provedi, i nemoj da se zajebeš kad nazdravljaš, pa kežeš "živeli" :P

povedi sektu da falimo govor i udaramo smajlije;)

Vodim pun autobus, nema nazdravljanja, ćerka je u pokrajinskoj vlasti, a oni ne gotive nas provincijalce :)

Да затворимо дискусију, дефиниције су говнурда.

А сајт пропада јер нема занимљивих и лудих људи, само лобања којима се даје превише пажње као што су Рајдер, Фендер, Боб Рок...

kosmo, daleko mi to, ja sam na krstu...

ako te nanese put, ima i maskare po 300 kinti, odlične su.