LOVAČKE PRIČE: tema za prijave

1. Poštovane autorke i poštovani autori,
    u novembru mesecu će biti pokrenuto novo takmičenje pod nazivom "Lovačke priče. Ideja je da autori tokom takmičenja pišu defke-sastave koji bi u suštini bili priče lovaca i ribolovaca o ulovima koje su načinili. Pošto svi znamo da su i lovci i ribolovci opaki baroni, onda znamo kako umeju da nakinđure svoje dogodovštine.

Veoma mali broj autora će imati priliku da se takmiči na ovom turniru - samo 32 mesta su predviđena. Pošto sam nekim autorima već podelio vajld karte, broj slobodnih mesta je poprilično ograničen.

Večeras oko 8 ili pola 9 će ova tema biti otvorena za prijave. Prvih 26 autora koji se prijave će dobiti mesto na takmičenju. Mogu se prijaviti svi autori koji u trenutku prijave budu imali minimum 50 poena od definicija koliko je i potrebno za učestvovanje na forumu.

Vajld karte su dobili sledeći autori:
    1. Ogma;
    2. deky_aod;
    3. ombre;
    4. nesss;
    5. Natnat;
    6. Vokasi.

Autori koji su se prijavili su:
    1. highlander007;
    2. Leprikon;
    3. Tandrcak;
    4. Ironični;
    5. Радмило Топола;
    6. YeahBatch;
    7. Rahmetli babo Atif;
    8. Шонси;
    9. Usain Bolt;
    10. Перовић;
    11. Џорди;
    12. Kajtezzz;
    13. mrljo;
    14. Digging Bill;
    15. paninaro;
    16. Thilmo;
    17. AndreyArlovski;
    18. Јамајчанин;
    19. Shomy23;
    20. Otac Gavrentije;
    21. Mickey Savage;
    22. Шека;
    23. ja sam rasan;
    24. Petar Pan Pezo$;
    25. poplava92;
    26. taedium_vitae.

2. Ja neću da se prijavim!

3. Prijava! nadam se da cu ispuniti vreme

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.