Prijava

brt mi smo uvek bili overlordi po pitanju cene dizelaje ne znam čemu kmečanje nema za nas skupo vi tamo pičkicie kmečite za par centi uzimate bustraju u venaju ko dobardana!

Da bude blizu neke čkole sa Kejmbridž nastavom, ali da može biciklom da se dodje cele godine.

Vi ste tamo u nedirajtemiravnici, kapiram da nema brda, jednobrzinci su dostojni.

pa šalta se u ravnini jebem te mutava međeda lol

Pa jebi ga skočio sa dolar i po na preko tri, imam stotinjak litara u šteku, više me brinu ovi Emglezi, Irci, Škoti, Velšani, Maori i Ajlanderi, taj neki divlji pogled, Indijci, Azijati i Balkančerosi u fazonu “your first time, bro”?

Obj periferija će prva da najebe, vidim tebe i dalje drma balkanski ps 90ih

pa šalta se u ravnini jebem te mutava međeda

Šalta se ako si noooooob.
Znaš kako ja šaltam, k’o zmaj, levom i desnom istovremeno, kadence se pretapaju iz jedne u drugu, reduktor dole a zadnji zupčanik gore u nanosekundi.
Za ravnicu treba onaj bezbrzinac poni sa korpicom pletenom napred, da stane buket i francuski hleb, koja si nubara neveruem.

Laloš koji nikad nije seo na biciklu, evo nisam pametan.

onaj šljam s dna kace kako panično beži iz Dubaija

I vezuju pse za banderu prethodno ili ljubimce izbacuju u pustinju da skapaju od gladi

https://www.youtube.com/shorts/h1Iq2rPikZY

Evo da nadjemo dodirnu tačku.
Nema sudjenja, nema porote - preki sud i pogubljenje.

Ali plaši me malo to stanje uma.
Nacisti su, recimo, bili izuzetno obzirni prema dobrostanju životinja.
Hitler bio vegan madafaka.
Realno - da sam u cipelama tog šljama - kako bih postupio po pitanju Džekija?

Evo pogledaj Levitijan, to je ta logika, oni rade to.

Realno kako bih postupio:
Razvio bih dve zastave na terasi - jednu sa Davidovom džvedždom i junion džek na sekundarnoj, pa bih urlao na megafon da nadjačam hodže “jebali smo vas pre sto godina, još uvek vas jebemo, pucajte - ja držim čas”.

nasim izdajnicima i zapadnim degenericima smeta svetosavlje i vidovdanski skup a ne smeta im veliki izrael i kako im je to bog obecao pre tri hiljade god-to im nije primitivno, opasno itd.tramp rekao da ce da gadja energetska postrojenja u iranu, iran rekao da ce da napravi haos u tom slucaju.prvo treba da gadjaju postrojenja za desalanizaciju vode onda da poravnaju onaj trzni centar zvani dubai i to je kraj onim tzv princevima i petrodolaru.rusi da bace takticku na zapad ukrajne na kojoj pise crnim markerom-dosta je bilo-the end retardi

niko ne sljaka bolje do anacionalnog jevrejskog projekta zvanog komunizam i gojima koji ga hrabro nose

jos kad komunjaru ubedis da je nacionalista aca siptar dobije siguran glas

vidim za ovaj dubai nikog ne boli kurac bukv grad duhova stae tu je

Zato imaju gomilu kretena na platnom spisku, da se snimaju i viču da je sve u redu haha