Prijava

Nema potrebe za zajedničkom temom. Prvo niko od nas to neće.

ima. treba da se otvori jedinstvena tema u igrama i da se ostavi mogucnost medjusobnog banovanja. ko poslednji ostane, moze da se igra sam tu.

Onda uradi to. Šta, treba ti podrška?

кога реално заболе курац за књижевни конкурс, песничко ћоше, фарму 5, живе легенде србије, труле србије и остала говна

Poštovaoce književnosti, farme, aviona, politike? Mene zabole me uvo baš za Zaboravio sam pancir i FK Kurac-Palac, Kladionicu, Prediktor, Automobilizam, Fantizi ovo ono... ne idem tamo, ti ne idi vamo, meni lepo, tebi lepo. Ne znam što se buniš. Neće doći do redukcije sporta, pali vas Celt.

Ја пратим спорт и већину тема из тог подфорума, а да не пратим контам да бих се сморио што у сваком тренутку спортске теме заузимају 50% активних тема. Не би ми сметало да се не појављују ту, улазио бих на подфорум да видим шта има.

Kelte pušta muda čini mi se previše. Ako ti se ne sviđa nemoj da ih otvaraš. Koga boli kurac što ti smeta.

pa ti se bar predstavljaš kao liberalna osoba...od tebe bi najmanje očekivao da ne poštuješ tuđa interesovanja

Onda uradi to. Šta, treba ti podrška?

Ne, sirim svest o besmislenosti "ozbiljnosti" ova dva beogradska govanca koje se provlaci kroz celo srpsko drustvo i kao takvo se oslikava i na vukajliju. A mesto im je u igrama.

Ponavljam - poseban PODFORUM vezan za Partizan i Zvezdu. To bi olakšalo posao navijačima oba kluba, a celt bi donekle isterao svoje. I Vuk sit i Danica zadovoljena.

krivo književnicima što je sport popularniji od Hemingveja i Bukovskog

Ne, sirim svest o besmislenosti i "ozbiljnosti"

bezuspešno.

Kelte pušta muda čini mi se previše. Ako ti se ne sviđa nemoj da ih otvaraš. Koga boli kurac što ti smeta.

alo, internet huligan! sta je oces da zapalis podforum?

Чињеница је да један подфорум заузима у најновијим простор колики заузимају све теме из свих других подфорума. Можда би било добро да испод ове листе са активним јавним темама, постоји још једна са 3 или 5 тема за спортски подфорум, као што имамо јавне у којима сам учествовао.

Ta dva govanceta su jedna od najtrofejnijih sportskih društava na planeti Zemlji. E sada što ti navijaš za tamo neki Radnički iz Niša to je tvoj problem i nema razloga zbog toga da se izdrkavaš.

UM CARUJE, SNAGA KLADE VALJA!

Ekspanzija sportskih tema nije uzrok dosade na forumu već posledica.Ranije je uvek bilo tema koje si mogo da čitaš sad nema ama baš ni jedna.Smarači i spemeri poput bob roka su se previše nakotili na sajtu kad bude bilo više zanimljivih tema na forumu i zanimljivih ljudi na istom neće biti sportske teme ovako aktivne(mada mislim da nisu tolko aktivne koliko su druge teme mrtve)

Bolje gledajte da se rešite onih šugavih pederskih postera i reakcija sa jednom te istom slikom i jednim te istim komentarom, nego što jebete nas pošten svet udupe!
Mene boli kurac, od petka više neću ni biti na sajtu, ali voleo sam (i sad takođe) da svratim na teme, da prelistam, i da se zajebavam (podjebavam) sa drugima. Da se svađam i prepirem, koliko mi duša ište. I šta sad, treba da pozatvaramo teme jer ih ima previše? Nema previše, SD ZVEZDA I JSD PARTIZAN su zanemareni, imaju FK I KK puta 2, a kad je derbi otvori se perverzna tema za jebanje u rč, i to je to! Šta je sad tu fora?

Ta dva govanceta su jedna od najtrofejnijih sportskih društava na planeti Zemlji. E sada što ti navijaš za tamo neki Radnički iz Niša to je tvoj problem i nema razloga zbog toga da se izdrkavaš.

tesko bi moglo da se kaze navijam... samo mi je zanimljiviji od ova dva govanca. sport ne pratim.

a, ovo za najtrofejniji... mozda lokalno, posto se i onako dele medjusbno ti trofeji koji su totalno izgubili vrednost. malo sire, ne bas.

moze tema da se zove twins

alo, internet huligan! sta je oces da zapalis podforum?

Hoću da ti kažem da ne budeš retardiran. To što si moderator ne daje ti pravo da sprovodiš neke represivne mjere. Ni meni se ne sviđa što kafana na četu ne treaži više poena pa ne serem po forumu.
Ako ti se ne sviđa, pa ti zaobiđi maćoreeee.