Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Krokodil je keva...
Ne znam za vas ali ja ovo kucam jednom rukom lololol
ja kurcem...
Jel me zajebavaš?
100 grama 2500 eura?
Pa ja sam znao jednog narkomana koji je prosio po 10 dinara pre deset godina, a ušprico je tone i tone heroina.
Došlo vreme da samo Edi sin Dragana Markovića Palme može da se drogira.
DAJTE DROGE ZA SIROMAHE
DA SE ZAMUTI NE VIŠE OD DVA MINUTA NA JAKOJ VATRI DA SE KRČKA
PRIJATNO
nije skupo za petočlanu porodicu
Ajakse da, mišomor je jeftiniji. Mada cene nisi skontao svakako.
procitajte ili pogledajte "mi deca sa stanice zoo".to neka vam bude praktikum.
Kako nisam skontao cene?
Sam si reko da je 200 grama pomešanog heroina i kokaina 4000 evra.
Dok je Zoran bio živ svi smo imali za drogu.
ZBOG CRVENO CRNE KOALICIJE VLADEMAR NEMA ZA DOP NEGO JEDE LUDE GLJIVE
ПАЈДО КОМА ОД ШИПТАРА И РОМА ПАЈДО КОМА!
А кад умре неки наркоман, је л' се на гробљу служи дрога? Као, приђи гробу, узми "колач"?
Опет ми није јасно одакле ђанкама шке за доп? Разумем да се жицка све из куће и околине, упада у трафике, аутомобиле на паркингу и комшијска дворишта, ал опет треба богаоца лове па да се ваљано испрати жеђ за допом лол. А дилер не даје на лер, поготово доп. Имао сам ортака раније који се навукао на доп жестоко, кажем имао јер се не дружимо одавно а скинуо се с тога пре пар година чуо сам, шатро скроз скинуо. Сећам шта је све радио да дође до кинте, а опет је било недовољно. Контам да је решио да се и скине због тога хахах.
Сећам се пре, за 20 ДМ, оних зелених, мого је да се заврши доп ихахај, да будеш миран целу недељу, што је и било прихватљиво онда. А данас, курац ћеш за 20 евра да утолиш недељну потребу за хорсом.
Koristim dop, dvaput nedeljno.
Ja i moja žena smo zadovoljni.
http://www.youtube.com/watch?v=YxyHkBWJv9o
Od kako koristim ove preparate, mene leđa više ne bolu.
Hvala, Božen!
Meni su u bolnici davali morfijum, ludilo, veselje, opuštencija.
Šta si im skrivio pa ti morali morfijum dati?
Krao im lekove garant
Imao sam dil sa docom.
Valdemare, jesi li pisao nekad neke pesme?
Jašta, evo izdajem upravo treću knjigu.