Vlade limar

1. лол, прабаба му умрла негде између првог и другог српског устанка

2. pa koliko ste to vi srbijanci imali ustanaka?!?

3. Mi uvek jedan premalo, a i vama izgleda poneki fali.

4. Pozdrav za Vladeta lemura

5. mi samo dva, 13. jula protiv mrskog okupatora i božićni protiv srbijanaca

6. drugi dio odgovora ti je cisti visak ali dobro ilustruje dosta toga

7. Ilustruje to da vam je potreban još neki ustanak, kao i nama. A jest, ono 13. jula kad su vas komunisti poveli protiv Talijana, i ono na Božić 1918, kad su vas Talijani nahuškali protiv Srba. I oba propala, tugo. I onaj Bokeljski ustanak... Kako se on računa? Čekaj, bre, imate li vi ijedan uspešan ustanak? :)

8. vidim da si stručnjak za istoriju pa ne bih polemisao. imaš ti granjčila, budi mu vjeran :)

9. Nemaju, da bi ustanak uspio, treba prvo ustati ;-)

10. napravi poster od toga, celtiče, oma plus dajem :)

11. ustati. i da bude srba u njemu na pravoj strani :)

12. Paninaro, zezam se. Nisam stručnjak za istoriju, tek sad skoro nešto čitam o crnogorskoj istoriji, pa mi nešto došlo žao nas Srba, mi izgibosmo ko muve, tokom par stotina godina, a vi komotno glasali 2006, od 55 posto izašlih 55 posto je bilo za nezavisnost, svi priznali, i čiča-miča, i gotova priča. Uživancija :)
    Dobro, preterujem... Izašlo više.

13. reci to onima na mojkovcu :)

14. Svaka njima čast, skidam kapu, ako misliš na Mojkovačku bitku. Al tad ste, na kraju rata, dobili ohoho primorja, ceo zaliv i još... Ajd, da pustimo politiku.

15. da nijesmo primorje srbijancima uzeli? svako svoj posao i sve ok :)

16. ti znas da te ja volim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.