Predlažem(o) umodovavanje Jebača i Valdemara

1. E, a sto se ne umoduje Mitke? Deluje mi kao buduci Brus, samo se registrovao u pogresno vreme...btw pre bih video umodovanog Valdemara nego Baca, ovaj je vec mod na Puji, 2 moderatorstva bi mu dala previse moci za samopromociju i jebavanje svih okolo..

2. Črč je inače otac koji je golemo mudo kupio mod poziciju od Kajzena.
    Santjago,
    Santjago,
    Remeeeee
    oleeee

3. stavite vejvaru za cinculatora.da bude autoslihtanje.

4. Пери, иди, молим те...

5. Gledam sad, otkrio sam da ti prosek ocena radikalno skoči kad se zamoduješ. Voli raja da se klanja moći, pa makar i ne imala nikakve korisiti od toga. Doduše, ovo je otkriće rupe na saksiji.

6. Ово уопште нисмо ми на слици, не знам о чему причате.

Tačno, ovo je više onako duhovna slika.
    A lijepo je, baš ono, fino bi bilo.
    - Marko...
    - Da, Vidro?
    - O'š ga ti banovat' il' ja?
    - Ja ću, a ti kaži broj.
    - 123456!

7. Шта мислиш како је Брус узо бронзу и зајебо другог Ромуланца?

8. Пери, иди, молим те...

Peri ze salio gore, ali stvarno misli da bi Valdemar bio bolji mod od tebe...
    Valdemare, el ti perversando ima neko znacenje il si tako odboo tek, translejter nume da prevede?

9. Peri D Platipus-Žajk za sirotinju.

10. ВладеЛимару, ако и постанеш моодератор то неће променити мој однос према теби. Пишам ја и на мог председника општине, па што не бих и на тебе (када то заслужиш)? Пишам и на рају, стојећи, са трећег спрата, све цик-цак, јер се продају за кувани кукуруз онима на власти.
    Нека те за моодератора, толико проводиш времена овде да је и ред. Спреми вазелин, сад ће ти се увлачити дубоко. А могло је боље :)

11. Granjka-Riha Disident za sirotinju

12. bez zezanja, treba neko stariji da moduje, yebathc je nešto između cokulić/mančester capslock spem fazona i ''sranje vam je tema''/png katanac kukumavčenja , valdemar je bolji izbor po tom pitanju ako već treba da biramo.

13. i taj uslov ispunjavam

14. ko najvise bude moljakao taj neka bude.

15. Peri ze salio gore, ali stvarno misli da bi Valdemar bio bolji mod od tebe...

Добро, али де Митке јеботе...

16. Podržavam predlog da se Valdemar umoduje. Stabilan, obrazovan, jedinstveno duhovit - pravi izbor.

Izbor YB-a ne podržavam jer je u par navrata pokazao mentalnu nestabilnost koji je dovela do erupcije primitivnog ponašanja. Takođe, ne daje dobar primer novim članovima, te može uticati na pojavu novog talasa primitivizma. Ipak, najveći argument u njegovu korist je taj da 18 sati dnevno provodi na sajtu, što nije zanemarivo.

17. РадимФелацијо, пољуби ме у жбуње.

18. Povlačim post. Granjka-Žajk za sirotinju.

19. Ne podržavam ni jednog ni drugog.
    Ko jebe moderatore - đe su mladi tue i šala.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.