Predlažem(o) umodovavanje Jebača i Valdemara

1. Mitke - Brus za sirotinju od novajlija.

Добро, али де Митке јеботе...

Okej, nije bas neki predlog...barin fart...

2. ВладеЛимару, ако и постанеш моодератор то неће променити мој однос према теби. Пишам ја и на мог председника општине, па што не бих и на тебе (када то заслужиш)? Пишам и на рају, стојећи, са трећег спрата, све цик-цак, јер се продају за кувани кукуруз онима на власти.
    Нека те за моодератора, толико проводиш времена овде да је и ред. Спреми вазелин, сад ће ти се увлачити дубоко. А могло је боље :)

Nadam se da ne pišaš i po šefu u kancelariji, jer ćeš onda ostati bez posla. Da po sirotinji pišaš, to ne sumnjam, svi ste vi ćate birokrati takvi. A kad bi me umodovali, što na sreću neće, imao bi više vremena da troluješ sa duplog, jer bi ti ovaj bio po sedam dana banovan za svaki pokušaj duhovitosti. Preventiva, jbg...

3. RADIMFELACIJO XAXAXAXA

4. провирон опет утрипово да је психолог

5. E aj nek neko reši misteriju novca i istine. I da ga umodujem.

6. mene za moda, da oživljavam olanikove i još od nekih autora definicije, napredak sajta bio bi zagarantovan

7. Bilo je tu autora koji su bili ok dok ih Sekta nije pojela i koje bih rado podržao na mestu moderatora. Takođe, podržavam da se neko od žena umoduje.

8. Garku za moderatora Garka - sirotinjska maika, i zvacu ga za kuma kada rodim.

9. KRAJNJE JE VREME ZA REME

10. Подржавам кандидатуру ироничног за мода!

11. E aj nek neko reši misteriju novca i istine. I da ga umodujem.

Pošaljete jedan drugom informaciju i pare preko glasnika, plus OTROV. Obojica moraju da popiju otrov. Samo glasnik zna identitet obojice. Zatim, u vremenu koje sledi, tri,četiri dana, za koliko informacija može da se proveri, morate da pošaljete i PROTIVOTROV preko istog čoveka. Ako informacija nije tačna, nema protivotrova i obojica umiru, ali mora da bude tačna, jer ovaj što šalje informaciju nema interesa da umre rad pišljivih 400 evra. Ovaj što nosi pismo, pare, otrov i protivotrov obaveštava za svaki slučaj muriju ako se nešto desi pa neko umre. Za svaki slučaj, majka i ćerka glasnika su kidnapovane i na tajnom mestu, koje znaju samo ova dvojica (jedan kidnapuje npr. majku, drugi ćerku), tako da se ni njemu ne isplati da ispadne sranje. Balans i ravnoteža moći, inteligencije, straha...

12. Ne treba da birate nove, no da sjebete postojeće. Čast izuzecima (ne zajebavam se, stvarno ih ima normalnih).

13. Лимару, срећо, пишам по свима који заслуже пишање. А шефа у канцеларији немам, то би знао да ниси приватничка крвопија (зато и немаш запослене, јер ДУШУ немаш, душманинУ!) Без посла не могу остати, одавде се одлази само преко умрлице. Сиротиња тражи да се по њој пиша, и сам си лепо рекао - чим си власт, они одма отворе уста као гладне птичице. Како да им одолиш?
    Јебло вас троловање, ја сам озбиљан. Да је неко размишљао о превентиви, ти бре Владе ни не би биЈо овде. Дајте Лимару власт да видите какав је човек. Ја раскинуо са њим и он би одма да банује. Шта ти је сујета...

14. Грањка, с тобом човек не може ни да се нашали. Увек упаднеш на тему и дајеш погрдна имена ауторима. Још ако им озбиљно а не шаљиво дајеш погрдна имена ... Ц-ц.

15. Ај не каки, живота ти. Јел треба да куцам на тему? Како се уопште ``упада`` на тему? Ја и РадимФелацијо се давно знамо. И са Дилдалицом се познајем, па видиш да ме напада и ја не љутим. Јел сам се ја некад љутио кад ме људи зову Срањка? Или канцеларијски пацов? Јел сад забрањено и зајебавати се на зајебантском сајту? Кад сам озбиљан теби не ваља. Кад се зајебавам теби не ваља. Кад сам и једно и друго теби не ваља. Е после се питаш што сам раскинуо са тобом? Стално си у ПМСу, никако ти не могу удовољити. Е, мој Лимару... а могло нам је бити тако лепо.

16. te ga boli glava,te je umoran,te dobio...

17. Ја и РадимФелацијо

A još osim toga?

18. hahaha prso Granjka ko lajsna.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.