Predlažem(o) umodovavanje Jebača i Valdemara

1. evo ja sam poslao juče...

2. Е а где је курд, нешто га не виђам...?

3. ratuje u siriji
    posle će u indiju da ubija silovatelje

4. Е добро је док се није наљутио нешто.

5. valdemara više niko ne zarezuje, on bi bio bolji od ovog spermera yebača. Interesantan lik i Director, mogo bi i on da zasedne u fotelju.

6. sav svoj bijes tamo ispucava

7. ne može Director, on je korumpiran :)

8. И Валдемара банујте... Докле више те опозиције...

9. Meni je Jebač jednom rekao da sam dobar momak. Pamtim to kao hajlajt svog postojanja na ovom sajtu. Glasam za, uz poruku koliko se sunce oko zemlje kreće, toliko ti Jeby želimo sreće

10. Pošto se niko nije kandidovao niti dao neki predlog za modulatora evo ja predlažem Ironičnog. Dečko je budala teška ali mogu odgovorno da tvrdim da na sajtu ne bi bilo toliko lagodnosti i luksuza koliko ima sad. Ako se nekom nešto daleko bilo ne svidi, dobija da gricka soko štarkovu bananicu do 3565-te.

11. neka sime srbin bude cinculator.

12. Ja oću ozbiljno a vi vidite.

13. Nisu vam ovo izbori da se kanidujete!

14. Radijacija ispunjava sve uslove, osim da je dobar autor. Ali, to nadoknađuje veštinom lemljenja GPU-a na FSTU.

(šalim se)

15. a sta covek dobije kada je cinculator?cimanje oko onih koji nisu cinculatori?malo vlasti na netu...nadam se da ce te svi biti koji zelite.nekima ce to biti sve sto imaju u zivotu.

16. Radijacija jeste dobar autor, samo se ne čita puno, tj. nije hiperproduktivan.

17. Ja sam napisao "šalim se" i to je dovoljno.

18. Prevideh to, opraštaj. ;)

19. Ironični
    Pošto se niko nije kandidovao niti dao neki predlog za modulatora evo ja predlažem Ironičnog. Dečko je budala teška ali mogu odgovorno da tvrdim da na sajtu ne bi bilo toliko lagodnosti i luksuza koliko ima sad. Ako se nekom nešto daleko bilo ne svidi, dobija da gricka soko štarkovu bananicu do 3565-te.

Људи, или је Он (не смем да му име напишем, улоговаће се и бановаће ме до 31.12.457845786754. године) уствари Иронични или се јавља са овог профила после више од осам месеци.

20. Sve to lepo predlozi i to, ali u momentima kad poslavama ne prodaje fore iz Balkanskog špijuna kao originalne, Kaizen i dalje retvituje Straji tvitove Radoša Bajića i Ljiljane Jakšić Salvete.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.