Prijava

Није лоше нормално ако је могуће то би било лепо ал пре свега навијам да се око овог сајта направи велика медиска галама да што више људи долази овде. А зна се како се диже та галама само урадите нешто шокантно и постаће те популарни.

Recimo Soraja se slika pored kompjutera a na kompjuteru otvorena Vuka!!!

Само провокативно ! , Ма да није лош ни смаре у розе чарапама.

Да се нека вукајлијашица пријави за великог брата/парове/фарму. Права ствар. ВИП-овком је чини то што је на пример међу првих 200 аутора на сајту и цитирао ју је Горчин Стојановић једном у свом излагању, можда несвесно. Да отворимо конкурс?

Роки најпаметнији под хитно неко у фарму ил негде другде нек прави скандале. Мислим да је најбоље неког модератора да пошаљете они су занимљиви овако и после тамо нек се само рекламирају има да будемо посећени енормно...

AAKO IMA ZA MUŠKI,ROKI, DE DA SE PRIJAVIM? Imam pravo i ja da učestvujem lolo

Да, ајмо сви глас за гугија на фарми
ооооооооооооооооооо
од мене добијаш сваке недеље по пар смс гласова и шаљем оне поруке доле - Милић Вукашиновић и Зорица напоље! Гуги до победе!!!

lele, to bi bilo ludilooooo, naročito u igri istina ili izazov... da nateram Zoricu da podoji Miliću

I napravi da bude još više sporta u buduću verziju.

http://s28.postimg.org/bm8ztibal/untitled.png

Većina sajta ti mulja s lajkovanjem, pa ako se može to kako spriječit. Ubijaju svu zabavu.

Mada i veliku ulogu ima i to što ljudi imaju užasan ukus.

Mešo, kanibalu nijedan.

Hehe, to bi valjalo definisat, fina bi se gomila plusića tu nakupila heh.

Boli me kurac, ja rekao ono što mislim i što smatram da je jedina istina na ovom svijetu, misliš da je Loksi jedini koji muti s lajkovanjem? Aha. Sajt vrvi od Straja raznih, bitno je da si prvi. Kako je loše tim ljudima u glavu.

Do sada su trojica uhvaćeni u muljanju (oko popularnih), ali nije sve baš lako provaliti, posebno kad se veća grupa aktivnih autora organizuje. Kad kažem aktivnih, mislim da su tu da se poguraju međusobno, ali čitaju i dosta ostalog sadržaja.

Што је замрла ова тема? Па сајто није оживео!

Људи ја мислим да треба неко да отме сервере и прети да ће их дићи у ваздух уколико више људи не буде посећивало Вуку, лололо.. :)))

Шалим се, стварно је јадно што нико не чита, и што дефка не може да скупи ни 15 + за 24 сата. Али опет, надам се да ће то Каизеново побољшање дати неке резултате, желим да видим што више аутора, и желим да читам наравно. Уколико има организованог муљања што каже Агилни, то је само на штету сајта. Али опет ја мислим да је Вука велика Институција и да неће пропасти, већ да је потребно само нешто ново..

Gdje je zapelo? Nedostaje plusića?

Sranje definicija na novoj, bijeloj podlozi!? Totalni plus! Lolhehe +++...

Моли се Каизен да хитно уради нешто. Оде сајт у пенис.