Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Није лоше нормално ако је могуће то би било лепо ал пре свега навијам да се око овог сајта направи велика медиска галама да што више људи долази овде. А зна се како се диже та галама само урадите нешто шокантно и постаће те популарни.
Recimo Soraja se slika pored kompjutera a na kompjuteru otvorena Vuka!!!
Само провокативно ! , Ма да није лош ни смаре у розе чарапама.
Да се нека вукајлијашица пријави за великог брата/парове/фарму. Права ствар. ВИП-овком је чини то што је на пример међу првих 200 аутора на сајту и цитирао ју је Горчин Стојановић једном у свом излагању, можда несвесно. Да отворимо конкурс?
Роки најпаметнији под хитно неко у фарму ил негде другде нек прави скандале. Мислим да је најбоље неког модератора да пошаљете они су занимљиви овако и после тамо нек се само рекламирају има да будемо посећени енормно...
AAKO IMA ZA MUŠKI,ROKI, DE DA SE PRIJAVIM? Imam pravo i ja da učestvujem lolo
Да, ајмо сви глас за гугија на фарми
ооооооооооооооооооо
од мене добијаш сваке недеље по пар смс гласова и шаљем оне поруке доле - Милић Вукашиновић и Зорица напоље! Гуги до победе!!!
lele, to bi bilo ludilooooo, naročito u igri istina ili izazov... da nateram Zoricu da podoji Miliću
I napravi da bude još više sporta u buduću verziju.
http://s28.postimg.org/bm8ztibal/untitled.png
Većina sajta ti mulja s lajkovanjem, pa ako se može to kako spriječit. Ubijaju svu zabavu.
Mada i veliku ulogu ima i to što ljudi imaju užasan ukus.
Mešo, kanibalu nijedan.
Hehe, to bi valjalo definisat, fina bi se gomila plusića tu nakupila heh.
Boli me kurac, ja rekao ono što mislim i što smatram da je jedina istina na ovom svijetu, misliš da je Loksi jedini koji muti s lajkovanjem? Aha. Sajt vrvi od Straja raznih, bitno je da si prvi. Kako je loše tim ljudima u glavu.
Do sada su trojica uhvaćeni u muljanju (oko popularnih), ali nije sve baš lako provaliti, posebno kad se veća grupa aktivnih autora organizuje. Kad kažem aktivnih, mislim da su tu da se poguraju međusobno, ali čitaju i dosta ostalog sadržaja.
Што је замрла ова тема? Па сајто није оживео!
Људи ја мислим да треба неко да отме сервере и прети да ће их дићи у ваздух уколико више људи не буде посећивало Вуку, лололо.. :)))
Шалим се, стварно је јадно што нико не чита, и што дефка не може да скупи ни 15 + за 24 сата. Али опет, надам се да ће то Каизеново побољшање дати неке резултате, желим да видим што више аутора, и желим да читам наравно. Уколико има организованог муљања што каже Агилни, то је само на штету сајта. Али опет ја мислим да је Вука велика Институција и да неће пропасти, већ да је потребно само нешто ново..
Gdje je zapelo? Nedostaje plusića?
Sranje definicija na novoj, bijeloj podlozi!? Totalni plus! Lolhehe +++...
Моли се Каизен да хитно уради нешто. Оде сајт у пенис.