Prijava

E sad ozbiljno (mada rizikujem protekciju u katastru), nema ovde mesta za tužbu, ali možda ima mesta za zabranu delovanja njene NVO. Međutim, po meni bi i to bilo kontraproduktivno jer bi joj samo podiglo cenu. Mislim da njeno svedočenje ne može stvarno da nam šteti sem u kontekstu argumenta da "eto, i njihov čovek potvrđuje da su krivi" ali i u tom smislu nema velike bojazni jer niti je ona predstavnik države niti je ikada bila bilo kakav činovnik čije svedočenje bi imalo snagu "insajderskog" svedočenja. Druga je stvar to što takva žena uopšte ovde dobija prostor i pažnju i što se njene reči u nekim krugovima u ovoj zemlji uvažavaju. U tom smislu, ja bih, ma kako to suludo zvučalo, napravio oštru crtu između nje i Nataše Kandić, jer Biserka svoj prljavi posao radi sa toliko ostrašćenosti da iz nje prosto izbija želja da načini štetu srpskim interesima, dok je kod Kandićke ipak u pitanju hladna sračunatost koja čak ponekad dovede i do rezultata koji idu u prilog srpskoj strani a koji su, zbog njenog statusa "arhiizdajnice" malo zapaženi (sasvim slučajno znam da ova druga o ovoj prvoj ima grozno mišljenje).
Dakle, pustiti Biserku da smrdi i ne dirati je a naročito je ne gaziti jer će u tom slučaju, kao svako pošteno govno, samo još više da smrdi.
Inače, što se tiče pitanja da li postoji kolektivna odgovornost, ne mogu sad detaljno da obrazlažem jer ni sam nisam dovoljno stručan, ali, pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu (pred kojim se vodi spor Srbija vs Hrvatska) se upravo i vode sporovi između država, što će reći presuđuje se državi a ne pojedincu.

Ja mislim da bi ova peticija bila hit na sajtu obraza,dveri,naših itd.Granjka jel smemo da reklamiramo ovo na takvim sajtovima

Kako na ovu temu može nešto ozbiljno da se napiše? Utisak kao kada neko nešto zamrsi, upetlja, sveže, i onda treba pisati kilometarske postove da bi se svaka pogrešna misao ispravila. Ako se upustiš u to i samo jedno neznanje propustiš da ispraviš, ostaješ upetljan u glupost.

Душане, боље иди на сајт радикала. То би било весело. Наташа Јовановић и Вјерица Радета против Соње Бисерко. :)))))))))))))))

Marcipan je u pravu, i Luks, i jebi ga... Glup sam ko tocilo, i izgleda da mi je suviše dosadno.

Da mi nije mrsko da čitam, kontam da bi se kvalitetno iskidao na neke postove. Uopšte se ne razumem u politiku, ali uvek te diskusije budu smešne. Kad dođem u rodno mesto, skoro uvek svratim do lokalne prodavnice (koja je preko puta kuće), i iskidam se na geopolitičko-istorijsko-stranačke rasprave komšija (neko traktorista, neko radi na pilani). Ali iskidam. Još mi bude smešnije što me gledaju mrtvi ozbiljni kao "šta je smešno koje pičke materine", a meni bude još smešnije. I onda se čudim što kažu "aman onaj mali Đojin nije baš sa živcima najbolje" :D

koga boli kurac sta radi ta babetina.verovatno je i frigidna od rane mladosti,pa prsla.svako ima pravo da svedoci za koga god hoce.ko je jebe.svejdno cemo zduvati na tom sudjenju,tako da je svejedno ko ce za koga da svedoci.

Због чега Ви, господине, мислите да сам ја члан ДС-а, децхко, господине? Ко Вам даје за право да ме вређате, господине? Да ли мислите да су гласачи СНС-а старно толико необавештени као господин Коштуница, господине?

Добро, видим да ниси баш капацитет да укапираш поенте које се крију у више од једне реченице, али немам времена да пишем објашњења испод. Дакле, ниси ти члан ДС-а већ сте колеге са њима по систему који вас је изнедрио да се тако растрчите (обично по интернету).

Ја ти кажем да смо ми контролу над Севером Космета изгубили формално 2008. године када је потписан ССП.

Контрола се губи тако што се повучеш са територије, а не тако што ће неки тамо политичар глупи ССП прогласити као капитулацију који нема везе са институцијама на северу.

Ово сад је само последица одлагања неодложивог.

Ово сад је само последица државне политике која доноси Устав на мишиће, а онда један по један како долазе на власт листом не поштују исти.

Дакле, ниси ти члан ДС-а већ сте колеге са њима по систему који вас је изнедрио да се тако растрчите (обично по интернету).

Опаааа! Радикал! Е, дошао си ми на волеј! Те радикалске приче о томе да су СНС и ДС исто, да су и једни и други издајници не пије воду. Не дао Бог да СНС буде исто што и ДС. Шешељ је тај који је издао Тому и Вучића. Рекао им је гласају за закон који је предложила Демократска Странка, ако се прхвате њихови (радикалкси) амандмани. Тома наредио да се гласа ЗА, а Шешељ се после предомислио па је после баба Радету да изиграва нарикачу у скупшитни. И кога радикали лажу да их је Тома издао, кад су они издали Тому?

Добро, видим да ниси баш капацитет да укапираш поенте које се крију у више од једне реченице, али немам времена да пишем објашњења испод.

Капацитет за тебе јесам, а ти употребљаваш једну безвезну реченицу ("Добро, видим да ниси баш капацитет да укапираш поенте... бла-бла-бла...") која се користи кад неко хоће да забашури своје немање аргумената. Ово је реченица коју често употребљавају "жути", мора да су радикали почели да је користе откад су дали подршку Тадићу на председничким изборима.

Ово сад је само последица државне политике која доноси Устав на мишиће, а онда један по један како долазе на власт листом не поштују исти.

Космет је изгубљен у Дејтону, отет Кумановским споразумом, а потпуна власт је предата 2008. године.

pa šta ako će da svedoči protiv srba?

Неће да сведочи против Срба него против Србије, зар не?

Опаааа! Радикал! Е, дошао си ми на волеј!

Хахаха, радикал, па још и жути, јеботе. Колико си само упоран да дискредитујеш саговорника тиме што ћеш да га увучеш у блато у којем се праћакаш. Има овде много људи који су одјебали та ваша секташка удружења и заболе ме јајо за ваше размирице. Свађајте се између себе по вашим рупама, бубашвабе. Колико је народа на изборима подржало ваше неодложиво на северу Космета? А кад одузмеш оне који сисају Тадићеву, Вучићеву и Дачићеву сису? Остаје ти јајо. Мораћеш на крају да схватиш да си део највећег шљама у Србији кога не занима ништа осим дупета и моћи. Још ако поред тога и ти ниси увалио негде своје дупе, истина је, за толико си мање шљам, али си и за толико већи идиот, а једнако си бубашваба.

YouCantHandleTheTruћ

Слажем се са доста ставова.

Volite nekog i neka neko voli vas. <3

Vejveru ima li neka odredba u antomiji po kojoj možemo krivično goniti dotičnu?

Nema. Može da se brani neuračunivošću.

Ko da je goni? Peticijom se podnosi krivična prijava protiv špijunaže jer je nekog sa teme Biserko isšpijunirala?
I ja mogu da mrzim kada ovako zahladni pa neću tražiti peticiju za tužbu protiv jeseni u mom sokaku po osnovu špijunaže. A možete i za silovanje, ima istog smisla. Kako me je Biserko silovala dok sam čitao šta piše na forumu.

ja sam samo došo da kažem, da se za pokretanje tužbe ne pišu peticije, nego odeš lepo kod javnog tužioca i podneseš krivičnu prijavu, pa onda on nađe da li ima osnova za podizanje optužnice.

inače, nema ovde osnova ni za kakvo krivično delo tako ni za špijunažu.
da bi postojalo krivično delo, između ostalog, ono mora da bude izvršeno.

Хвала Адвокаду за разуман и цивилизован приступ и допринос теми. Лимару не помаже ни власништво над Народном библиотеком Србије, као ни над Ватиканском. Ни Ермитаж му не може помоћи. Празилук forever.

Молим администраторе да закључају тему, јер је због неухрањених тролова изгубила смисао. Хвала.

Hahahaha, sad izgubila. Kad se otkrilo da si bot.