Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nescafe
Caffe&Latte
smooth & milky
...2u1 k'o 2u1, samo ima više pene
ne pijem ništa, za pola sata idem kući pa ću tamo kafu sgospođom i možda dobijem odobrenje za jedno pivo
kiselu vodu skurskom
otrov neki, vjerojatno
nes sa sojinim mlekom
kolu
Kafu. Tursku, jaku i slatku.
Kako možete tursku sa šećerom da pijete, nikad neće jasno da mi bude.
taj rad, tuska sa secerom, njah si boxere dechxko
rahat i kava bez secera, to je trve...i fildzan
Verovali ili ne od gorke kafe mi se grči vilica i kreću mi bale. Baš one prave ko kad ispred trubača ližeš limun.
Ja sam do skora pio 3-4 kašičice šećera sa kafom, od nedavno sam prešao na kafu sa 1.5 kašičicom šećera.
milford čai
Toliko Lukse, ona velika Donkafe šolja sa 1.5, 2 kašike. I da bude jaka ko grom.
Viseću slinu isisavam iz nosa
Čaj od hibiskusa.
Martini. Mućkan, a ne mešan.
Kamiličasti čaj sa 4 kile šećera i limunovom.
http://www.dodaj.rs/f/f/yb/egVGrHg/cam006931.jpg
Haha, ali olovka je prava rejvenska :D
Добио од рођака из Пирота неко вино домаће, пробао га и провалио да има укус на једну једину врсту грожђа коју једем, неки укус као оне воћне жваке.
Ево већ сат времена уживам у укусу. :)