Koje vam je omiljeno jelo?

1. Sta da vam kazem?Sve je jasno...

2. Ehe picu RASTURAM!!!

3. Ružine latice sa umakom od hladno ceđenog ulja prepelice pomesanog sa eteričnim uljem orhideje.
    I naravno...2 kg prasetine sa belim lukom i renom.

4. Leskovacka pljeskavica i SATARASH!

5. Rostilj,pljedza i musaka!!!

6. Ja se lepim na sve vrste makarona.

7. moje omiljeno jelo je spremljeno i postavljeno...

8. bajadere...savrsenstvo

9. Tetrahidrokanabiol blago garniran dietilamidom lisergične kiseline, uz salatu od nikotina i napitak od hmelja...

10. TO dovlinjose TO udri!!! pogodi me u ukus jbt!!! :)

11. Obozavam przene ili kiseljenje pecurke sa belim lukom!
    I volim picu DIABOLO!
    Sve sa rostilja!
    Volim sve sto je ljuto,ajvar,pindjur,ren i najvise od svega volim tursiju!:D

12. Konačno još neka cica sa petljom (da ne kažem mudima) da jede ljuto i to baš ljuto. Bravo mala, ako ti je želudac ok samo piči, zdravo je.
    Ja sam inače proždrljivica, jedem sve što je lepo spremljeno i jako, jako začinjeno.
    Najveća manija trenutno mi je pita sa višnjama, otrsim pola pleha u jednom dahu.
    Još uvek nisam stigla do stadijuma škembića i srevaca :))))

13. Kitnikez, i uopšte banatska kuhinja. Neostvarena želja mi je da postanem Sosa! Dosadila mi je ta porodična filozofija feat. zlatiborska tradicija da su jaganjci zakon a prasići za sirotinju. Iz protesta odbijam i kajmak i pršutu. Eto, rekla sam naglas!

14. Svetogrđe...jeres...treba tebe na lomaču za ovo huljenje,znaš!? :-)))

15. Cigare, kafa, vino. Ne uvek tim redosledom.

16. citiram dovlinhosa:"Tetrahidrokanabiol blago garniran dietilamidom lisergične kiseline, uz salatu od nikotina i napitak od hmelja.."

a tu je i sarma,peasetina,skoro sve sa roshtolja a izdvojio bih svinjske i pilece raznjitje.....

17. evo upravo sam jeo neke snicle u umako ud vina....veoma dobro ...al inace volim recimo testeninu sa 4 vrste sira (gorgonzola,mocarela,edamer i parmezan)jako dobro verujte mi...to sam jeo na poslu...tako da ne pomislite da imam para za takvo zadovoljstvo...hehehee...volim i prebranac sa kupus salatom......u davim se od toga

18. Pa to sam i ja jeo!Potpuno si u pravu!Mislim na ono sa 4 sira.

19. tihi mojne jedes vnago meni iza djale...hehehheheh....joj boli me vugla...sala mala tihi...pozzzz

humor man:Danas sam pravio Pene quatro fromagio (pene kvatro fromadjo)tj makarone s cetiri vrste sira,na poslu...ajoj kako sam ih samo napravio...gost nije vratio nist u tanjiru....ludilo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.