Samo za lordove pisanja

1. Хахахаахаахахаахха, масна пивчуга. <3 митце :Д
    Ма знам да јесте, него то је традиција сад већ, да се поставља то питање.

2. Знам да јесте традиција. :Д

3. 100000? I onda opet najbitnije pitanje - ZAISTA KOGA BOLI KURAC?!1231

4. Mislim došli ste sa čupri "uuu mi smo lordovi ko ste vi krac nam je do zemlje aaa", okej, važi, vazda se ljudi popišaše po vama saviste te svoje repove i pokupište se odavde, okej, razumljivo, ali onda potreba nekih volujskih lobanja da ovde na tom istom stratištu iznose podatke koje dokazuju njihovu lordost je jednostavno smešno. ZAISTA!? Pitam ja vas.

5. Pozdrav za Miljuša pozdrav i za Gošu
    http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/43478184.jpg

И трећа ствар, до пре месец дана си другарима качио Тарзанију. хвалио хумор и ЦИТИРАО Френкија, а сад си као фаца пичокара и прозиваш

Maestro, sisice, jel si se ukakio od straha? Nemoj da printskrinujemo ovde tvoje poruke Frenkiju ''Samo tako nastavi, care''... Faco.

Vi Tarzani baš ne volite šalu na svoj račun. Nije baš ljudski objavljivati tudje privatne slike ovde i otkriti identitet, štaviše je i kažnjivo banom, a i bilo bi glupo sa vaše strane, pičkasto da ne kažem.
    A i ja nisam nikog prozivao, samo sam se sprdao kao i svi ovde, nisam primetio da vam je neko rekao da vam jebe majku, da ste glupi, ružni, retardirani, kao što se vi mene upravo pljuvali. Napravili šalu i šizenje ovde a vi se kao razmažena derišta uvredili pa pretite ovde nekim slikama i printskrinovima. Sve ste manje lordovi u mojim i u očima drugih vukajlijaša.
    Reme izvuci glavu iz bulje ovih lordova.

6. Sinak, ja na Tarzaniju ne idem već dugo dugo. Odande gotivim možda tri četiri autora koja trenutno pišu, tako da nemaš pojma o čemu pričam. A da, da ne zaboravim, tebe je jako zanimljivo prozivati. Njih nije interesantno jer nisu tu.

7. I ne znam što ste se uhvatili mene jednog, nisam se ništa više sprdao na vaš račun od Ajaxa, Dvajta, Truleksa, Sima, Lakog Pingvina i ostalih. A da verovatno zato što je neko drukno moje ime, i što su Reme i Enemi dupelizci stali uz vas pa hoćete da okrenete temu u napušavanje Maestra. Slaba vajda, zajebali ste se otvaranjem ove teme, to sad ne možete ispraviti taman mene gadjali govnima.
    Što kaže Pingvin: ono kad tarzani otvore temu za kurčenje na vukajliji
    http://img.pr0gramm.com/2013/08/fapwjv9.gif

8. Ето ти га сад, чим прозиваш Маестра дупелизац си Тарзанима... Ццц
    А и ја сам само испоштовао традицију. Разочарао си ме, ра зо ча ра о.

9. Ko te jebe, ovo je tema o tarzanima, ne o prozivanju mene.

10. Ko te jebe, ovo je tema o tarzanima, ne o prozivanju mene.

Оо извини мала цурице, јеси се уплашила? Је л' те неко увредијо? Хоћеш цуцу? Да ти зовем маму? М? Зле чике с вукајлије ти нешто ружно рекле? Страшно :(((

11. LEAVE MAESTRO ALONE :-)

12. Nadji novu pjesmu za Noleta!

13. Uzmimo prvu definiciju na koju naiđemo jednog od autora koji misli da se poserava po lordovima pisane reči. Defka glasi ovako:

Zvrk

Osoba koja je dvesta na sat, čigra. Ne smiruje se ni trenutka. Živa, nije neki metiljavi smor.

To su mondenski literarni kapaciteti, to je Tolstoj sabijen u nekoliko rečenica, neotkriveni Prever spreman da penetrira u ružičasta međunožja ženske nejači, samo ako ga ijedna ikada pusti. Drugim rečima, momak je zvrk.

Ako ne možete da iserete nijedan iole suvisao argument kojim bi ste tvrdili da mi nismo lordovi pisanja, onda idite pišite definicije. Predlozi za definisanje ovom autoru: "Dvesta na sat", "Čigra", Metiljavi smor" - biće tu pluseva, svakako.

14. Ako ne možete da iserete nijedan iole suvisao argument kojim bi ste tvrdili da mi nismo lordovi pisanja, onda idite pišite definicije.

Imao sam nameru da ispoštujem prvi post i ne oglasim se, kad je već moderatorima zabranjen pristup, ali ovde moram dodati komentar. Jeste, u pravu ste, vi ste lordovi pisanja. Priznajem vam tu titulu bez rezervi i ostatka i nisam ni malo ciničan, uopšte nisam sarkastičan, a daleko bilo da mi je makar i trag osmeha na licu dok ovo kucam. Blago sajtu koji vas ima. Okse, pozdravi ženu i dete, drago mi je da sam čuo da su dobro. Ja ću još malo da pišem definicije, dok ne završim knjigu.

15. Tarzane dečko nebudi govedo, nisu sve reči u rečniku toliko interesantne pa da moraju da se opisuju na 69 načina u kojima ćeš da patišpanjišeš kako si jebač, koga boli kurac uostalom i da jesi. tike - patike. Kraj. Ne treba ti obimna literatura u vidu dva romana Bukovskog i 10 Men's Health-a da bi to definisao.

16. немојте да се свађате оба сте ми драги

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.