Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Olanik je surovo realan, surovo kako mocna rijec.
Oll moze tata da ti bude
Moja keva trenira kik boks, u principu ste najebali obojica. Ti možda nisi Rasni, ti si lep... ako je leeeepo zamoliš ;)
Znaci ima tvrdu picku
al cemo da ti ISKARAMO kevu,captn halfbrowe
na stranu to sto si nebitan lik cak i medju onim najnebitnijim glavama u ovom nebitnom sajtu,posebno te pamtim kad sam prozivao neznu srnu koja inace i gotivi da je prozivam i ti si se ubacivao onako mislio si da ces heroj bti i da ce ti dati picke hahaha koliko si ti tek neiskusan sa pickama sa takvim pristupom i predaleko od jebanja...
hteo sam da ti popusim kurac iz sazaljenja
Ma ti si dasa, sve si zajebo.
Mrš bre u pičku materinu dete, nema te 20 kila mesa ti ćeš nekom nešto da pričaš.
Ne kapiram uopšte zašto pričaš o tome, boli nas sve kurac za tvoj ljubavi život.
O tome popričaj sa školskim psihologom, on zna zašto klinci pomahnitalo izdrkavaju, za to prima platu. Ja da iskaram i tebe i kevu ti zajedno neću dinar zadaditi majke vam ga nabijem u pičku
ahhaahh sta pricas ti,decace,decanklijo...nerealno kakav si insekat i transfer
ubacivao si se da branis neznu srnu a ona te kulira hahah kako prejadno jel te i malo STID
I
N
S
E
K
A
T
Mrš bre u pičku materinu dete, nema te 20 kila mesa ti ćeš nekom nešto da pričaš.
bratanci i unuci ti zavide
FIRM HANDSHAKES
omitj :#
daj bre kapetane olija prozivaš za 20 kila mesa, pogledaj onog mesara što je ubio malu Tijanu ista konstitucija i slični u faci veoma
Jebite se vi što se vređate i svađate, jebite se baš :(
Da ola napadne 10 000 captn halfbrowa koliko vas bi ga branilo
1 lajk 1 odbrana
https://pbs.twimg.com/media/C36dEViXUAAXHMu.jpg
Vidi pizda pozvala drugare... pomoći će ti sigurno
bolje drugare nego kevu da je KARAMO xD
hahaha pomoc protiv slaboformiranog mehura
Neko ima pare a neko drugare a rmul nam puši kare ahahahah
jeli captn koliko te sramota tako kad neki lik tretira neku bicarku ljuto i ubacis se da ispadnes heroj a ona njemu popucla glavic a tebe ispali ni hvala ti ne kaze ni nista,koliko te sramota reci mi