Сви смо ми Сиријци!

1. Спрдајмо се мало на ову тему.
    Неки дан је Лимар добио пролив на тему да испитује јесмо ли смо ми Срби овакви или онакви, јер нећемо више да трпимо главосече и убице хришћана из Сирије (боле ме што убијају муслимане, то је њихов свети рат између шита и сунита, 2:0 за нас у сваком случају).

Ово је фикција за све нас емпатичне, хумане и космополитске људе. Ми се саосећамо са патњом сваког живог бића. Као такви ми смо сви Сиријци!

Ја сам Сиријац. Јеб`о сам комшијину жену и запалио у ЕУ, да ми не би о`секли главу. А чуо сам да тамо сме и да се пије пиво и слуша музика.

Зашто сте ви напустили Сирију? (а поједини и С(и)рбију :=) )

2. VLADE LIMAR XAXAXAXAXAXA

3. KURAC PICKA GOVNO SISA

4. PENIS VAGINA IZMET DOJKA

5. KURAC PICKA GOVNO SISA

nije baš dobar prevod
    kaže
    KURAC PICKA GOVNO KURAC

ne govore nikad SISA jer krava ima sisu
    a oni ne jedu svinje

6. DOJKA žemo al košer
    ali samo sunitska DOIKA

šitske osunećene ne mogu

7. sad se sjetih kada je Vlade Limar objašnjavao šta je to larpurlartizam :(

8. мој ти курац на ибици

9. Muski polni organ, zenski polni organ, produkt probavnog sistema, mlijecna zlijezda.

10. tacno sam znao ko je otvorio ovu temu
    uspavanka zraci i iz naslova

11. SAO SIRIJA

VLADE LIMAR - larpurlartizam - на ибици - XAXAXAXAXAXA

12. MOJ TI KURAC U GUZICI XAXAXAXAXA

13. Спрдајмо се мало.

Umro pol voker a ti bi da se sprdaš, gde će ti duša.

14. granjka moderiraj
    uleti ti kurac u guzicu na temi

a sirijska narod pati

15. JAO JESTE, UMRO POL VOKER. UMRO JE I MALI MRMOLJAK. I PANINI JE UMRO! :(

16. Директоре, несам модератор! Мени није улетело ништа. Олланик је некоме улетео до гркљана у гузицу, што каже Кајтез - кроз говно.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.