Искреност вукајлијаша

1. Реално, можемо да га мрзимо колко оћемо, он ће увек бити популаран на вукајлији, баш због тог хејта који сви бацају на њега.

Банујте смарка због отварања ове теме.

2. ne obraćajte pažnju na klinca jebote.

kacam ja ovo pričao, svi su mislili da će sa par dana jebanja da oteraju malog krtoga :)))
    Eto vam ga sad pa vadite oči snjim, još dugo dugo...

3. E al cudo je kako su svi u fazonu jebi magare dok su mu noge u blatu, niko nece da navija za kozlic :/

4. kako ovaj picopevac uspe da izazove haos na svakoj temi na kojoj se pojavi? neveruem koliko je talentovan... keve mi nevenke ako mu neko ne napravi sačekušu... i ako neko zna ime mu, i njegove roditeljice, da znam da svima kažem da se slučajno ne leče kod njih, garant ne razlikuju prehladu od upale pluća...

elem, ja se nadobijala svega i svačega, al pička sam, priznajem, nisam uzvraćala... stvarno sam grozna...

5. ћут јбт, ја причо људима да си ми слала

6. Nemam pojma Lemaja, meni bio simpatičan od početka, kontam da su ga ovi kvarnjaci sjebali načisto.
    Odoh malo da gledam kako voda kaplje u kupatilu, možda se vratim još večeras, ali nije verovatno...

7. Ја ћу потврдити да је Лемаја пичка. Видио сам неке фотографије.

8. Znam gde mu je kuća u B.Bašti. Znam de ide na faks, kojim busevima se vozi, kuda hoda, kuda ide. Imena svih ukućana, broj fiksnog tamo.

Samo da mi pukne film jednom....

9. ti znaš lemaja da ja tebe potajno volim...

10. Bruce, menjaj gumice čoveče.

11. znam, sendvičiću moj grilovani :*

12. lepri, a pa da, tebi sam slala sa duplog, pa sam zaboravila! sve kul.

bruse, ne znam, nisam ukačila njegove početke, uključila sam se kad je već razvio lik i delo. ali na osnovu pezosovih insajd informejšn, dalo se zaključiti da je prezira dostojan...

13. Bruce, menjaj gumice čoveče.

Ne koristim. Nisam se ja ženio da bi menjao gumice...

14. Vejv najkontoverznija ličnost vukajlije

15. kakav je ovo bag sa komentarima, šta je ovo koji kurac?

16. sad zbog vas debila ne mogu da pošaljem lemaji ogromnu kurčinu nekog amaterskog lika, jer ću biti banovan...a realno ja veću i lepšu bikčinu od kurca nisam video nikad

17. Hebiga onda, zovi vodoinstalatera.

18. Black Stig
    Bruce, menjaj gumice čoveče.

HAHAHAHA
    STARI JE TO VUK!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.