ŽERBO

  1. Ја се извињавам што упадам.. аааа.. Шта је "ЖЕРБО"!? И зашто је ова тема отворена под "Занимљивости" кад уопште није занимљива?

  2. mozda se macuri nije svidela dobos torta,pa ne voli zerboa i evu.

  3. Шта је "ЖЕРБО"!?

    I kako se čita ovo Vaci, sa ovim a? Je li Vaaaći, Vači, Vaaaaši? Vaaaci?
    Ozbiljno.

  4. И наравно, овај чмаролизац неће бити банован због спема форума као остали јер пружа редовне сексуалне услуге модераторима.

  5. u duhu novonastale saradnje između mađarske ambasade u srbiji i gospodina tibora vacija, a za potrebe prosečnog stanovnika srbije koji želi da umakne u inostranstvo, sa radošću vas obaveštavam da će se nastaviti kurs mađarskog jezika pod mojom palicom. zato refrešujte podforum igre, jer ćete uskoro biti u prilici da učite prelepu simfoniju reči iz grupe ugrofinskih jezika.pored toga, saznaćemo i neke detalje iz slavne istorije mađarskog naroda. lepo bi bilo da se ljudi prijave da vidim otprilike kolika će biti grupa. pozdrav

    laze! iz iskustva znam (citaj: imam poznanike) da za dobijanje madjarskog pasosa sve sto treba da znas da kazes na madjarskog je "zovem se ____ i rodjen sam ______" na primer ako se zoves milos jankovic kazes zovem se milos jankovic samo na madjarskom a ako si rodjen recimo 12.1.1954 kazes rodjen sam 12.1.1954 isto na madjarskom takodje, ako ste iz vojvodine, mozete da dobijete madjarsko drzavljastvo bez po muke svako dobro vidimo se

  6. stvarno je budimpesta govno grad,bio sam na ekskurziji tamo i grad je pregovno,al meni bilo do jaja bez obzira...

  7. Žerbo je torta jebena!!!21

  8. koga boli kurac шта је žerbo. i ko je otvorio ovu temu?

  9. Ovo onaj autor Cepam Atome?

  10. zar ovo nije Džela? ima nešto po licu kekekek

  11. Cepo, pa bilo kabum.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.