Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
na lepu pekarovu kći :3 lolo
E, a do kad se ostaje otprilike?
dostanemo dosvanemo
U Kornjači dok nam daju, a posle...Ko zna?
Aaaa, oki. Posto ja dolazim tek oko 11 - pola 12, pa ne bi bio fazon da dodjem, mahnem i odem xD
Hej ljudi krećem sutra u 10. Nemojte da se ljutite ako dođem pripit na okupljanje.
To se podrazumeva.
Glavni, pokupi sve stoperke usput. Nema veze jesu bate il seke!
Glavni, ako ideš preko hrvatske na Bogojevo svrati usput na kajsiju, krušku ili šljivu, od volje ti :)
Glavni,
po Brusa i ponesite tu
vidim ja - glavni će posle midori da dođe
Videćemo ujutro kamere i onda skontati šta i kako. Ako bude gužve idemo na Bijeljinu pa nek ide sve u tripm! E sad, mogli bi i do tebe, ali ne idemo na taj prelaz i nije baš usput pošto bi morali dobilazimo malololololo.
Vidim ja, Glavni nece doci.
E, da, mozda dolazi i Prank.
Kontam da idete na Ilok, ali reko' da ponudim jer nemam načina dodem na okupljanje- Ove godine nema svetosavske nagrade :)
Nato jel ima neki dobar parking u blizini da Glavni ostavi auto? Znam da je subota, ali glupo je da ga parkira na sred ulice.
OPA! Ako je ono što se nadam da jeste, usvojiću vas ♥
Sređeno.
Nije. x)
brus, može gugi da te pokupi
šta zna apotekar šta je usput ;)
A vala, doći ćemo jednom kod Brusa, onako džumle bez najave!