Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
gospodin čoek
чекај бре, таедиум који си ти? извини али пар вас мешам што се никова тиче
šta sa mnom?
samo da nazdravim!
Pa tebi je ćale pevao u Preldžijama, mislim da nema dalje. A taedium je sedeo pored mene valjda?
To je to, famozno nazdravljanje.
Živ bio :)
Koliko često se organizuju ovakva okupljanja?
svaku veče
samo nas niko ne zove
kacmo retardi!
Proterani smo iz svih lokala, ostaje nam još taj Svileni konac u Surčinu. A kad otopli tu su stepenice i ono drveće istine.
Па кад примају превише Крајишника на та окупљања.
dođite kod mene - pivo 90 dinara, a ako nešto slomite u lokalu ne vidi se :)
Свилен конац ит из.
А може и код Бруцеа, вазда касним.
kod brusa za srfsku novu
da razjebemo multietničku armoniju
jebi mađarice!
Ја сам онај лик што је често морао да шора, а пошто сам фин чојк по природи, нисам хтео да вас цимам да устајете но сам се провукао испод стола. ШТО СУ НЕКИ ПОГРЕШНО СХВАТИЛИ
B O R I Ć! Kada ćeš da upamtiš više?
Prečesto.
Hahaha.
Знам сад. А кажи јел није Псето каваљер кад је натеро све да устану да се вратиш после, а? Ееее рођени...
Kad krenu sa proizvodnjom rakije od borića možda i upamtim lolo
Ti definitivno imaš probleme sa prostatom, mada niko se nije žalio dok si bio ispod stola.
http://www.nicolaus.cz/files/111_slovenska_borovicka.jpg