Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Pade mi 0-2 al neka, jebi tonija blera bre

2. ja ne znam gde si ti izvukao tih 0-2 na prvenstvu gde je 90% tekmi 3+, i na tekmi gde oba tima moraju da dobiju :D

3. СВАКА ЧАСТ СУАРЕЗУ, ЗА САМО 90 МИНУТА ЈЕ ЈЕБАО ЕНГЛЕСКУ КРАЉИЦУ ЈАКО ЗУБИЋИМА У КРУНУ!

4. Италијани добијају све три утакмице, а остали ће имати скор 1-0-2.
    Најбољу гол-разлику ће имати Костарика и они ће да оду даље. Лолололо

5. Hehehe, pogodio sam i tacan rezultat i ispali pederi... Hnjohnjohnjohnjo

6. Nece, bice nesto 0-0 ili 1-0 za urugvaj protiv dtugog tima italije...

7. Svako takmicenje pickice dolaze nafurane, i svako takmicenje zavrse cetvoronoske, puseci nekome u klonji. Englezi, nafurane droljice. Mrs kuci!

8. dodao mu Stiven, ipak su saigrači

9. Ма Уругвај ти је Јужноамеричка Србија, тако смо и ми у прошлој епизоди изгубили од хондураса добили њемце па опет изгубили од новог зеланда. Тако ће и они. Мада после ове утакмице готивнији су ми од Енглеза.

10. https://www.youtube.com/watch?v=juTQn1yXb-Q

WHEN HE SCORES VOLLEY, OR WHEN HE SCORES A HEAD, I JUST CANT GET ENOUGH...

11. Italija dobija Kostariku i posle sve pare na X Italija- Urugvaj

12. Koliko je do jaja ovo svetsko...

13. Како су глупи ови енглези ко курац јбт.

14. Ако Италија сутра добије Костарику, у последњем колу је очекивано да ће се задовољити нерешеним резултатом, јер би им гарантовао прво место. У том случају Енглези могу да пошаљу Уругвај кући тако што ће изгубити од Хондураса. Допуна: Костарике оћу рећи

15. Превише је променљивих у једначини око те Д групе, поготово што се укрштају са неатрактивном Ц групом (обожавам Колумбију, али тешко да ће се неко утркивати да њих избегне по сваку цену, као нпр потенцијална шарада од текме Холандија-Чиле, ко изгуби, у бољој ситуацији), међутим, Жабари су то, имају они неку своју рачуницу. Мислим да је Костарика дала и 1000 % више од очекиваног и да је то максимум. Теорија постоји, али ако дође до тога да је све остало решено и да Енглеској треба победа од 3 разлике против Костарике, долази то сигурно. Ипак, вероватније је да иду Италија и Уруси.

16. Ја и даље сматрам да је то хондурас иако се они представљају као костарика...

17. али ако дође до тога да је све остало решено и да Енглеској треба победа од 3 разлике против Костарике, долази то сигурно. Ипак, вероватније је да иду Италија и Уруси.

Неће тако моћи јер се играју у исто време мечеви задњег кола. Тако да енглезима свакако треба да Италија добије оба меча и да они добију Костарику са доста разлике. Није немогуће, Енглез је то.

18. DZERARD UBEDLJIVO NAJGORI IGRAC IKADA HAHAHAHAHHA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.