Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. navijao sam za portugal..jbg.ronaldno je cuvao frizuru izgleda..a kad sam cuo ono za bekama da je poslao avion za svog frizera iz londona da dodje u koreju da mu sredi frizuru nisam mogao da verujem.pa treba ga ubit budakom u celo

2. Sub Focus

namestili bi one tople i hladne kuglice lololo

Ал' у чију корист? На једној страни имаш маркетинши најисплативијег фудбалера на свету, а на другој пусте Јенкије хаха баш бих волео ждријебета

3. али информација да је судија глумио избацивача па му због тога ретко протествују и да је био јебени ЧУВАР ПЛАЖЕ У ЗИМСКОМ ПЕРИОДУ је АПСОЛУТНА ПОБЕДА

4. stevane, u tom sluchaju se gleda manji broj obojenih igracha u teemu

HAHAHAAHAHAHAHAHA TIBORA ZA PRECEDNIKA SAVEZA

5. Пред почетак квалификација за еуро радује ме што су Португалци овако јадни.

6. Stoji sve da je kod ovih favorita na SP došlo do zamora najboljih igrača zbog pretrpanog rasporeda tokom cele sezone ali, što bi rekao Žonpi, danas svako igra fudbal i jebene zemlje iz trećeg sveta nemaju tehničare pa to pokušavaju da nadomeste kondicijom i mudima.

7. Пред почетак квалификација за еуро радује ме што су Португалци овако јадни.

+1

8. Jebaćemo Portugala i idemo na Euro!

9. Al najjači Aca, nije ni počela tekma zajebo se. Kaže: Dobrodošli na "Arizona arenu" u Manausu. Stadion se zove "Arena Amazonia"

10. Видим сад. Реци дође до жреба, то бих стварно волео да видим.

Žreb je već jednom primenjen, u Italiji 1990. godine, ja se stećam toga. E sad, pošto nisam zapamtio detalje, konsultovao sam Gugla i pronašao da je u pitanju bio žreb između Irske i Holandije koje su delile drugo i treće mesto, pa je žrebom određen redosled u grupi, ali srećom žrebom nije odlučivano ko ispada jer su, po rezultatima, iz te grupe tri ekipe išle dalje (tada je bilo šest grupa a ne osam kao danas).

11. šprdnja kako se gura Brazil
    sad i ovo sa različitim terminom tekme
    sramota, ko da je neka seoska liga pa se gura tim od sponzora

12. Kako bre različit termin? Igraju grupa B u 6, a Brazil-Kamerun i Krosani-Meksiko u 8?

13. Grupa B je od 18h, a grupa A od 22h

14. ako spanci ne dobiju danas nema vise kladjenja na SP

15. a kad sam cuo ono za bekama da je poslao avion za svog frizera iz londona da dodje u koreju da mu sredi frizuru nisam mogao da verujem.pa treba ga ubit budakom u celo

+1

16. Један квалитетан ацастојановићизам:
    http://www.sportklub.rs/holandija-prvi-put-nakon-18-godina-nema-nijednog-vana-u-svom-timu

Тачно га чујем у глави: Холандија данас, први пут након (секунд паузе, па онда наредне 2 речи изговара развучено и за нијансу тише) ооо-саамнаееест гооо-ди-на (поново мала пауза, након које наставља нормално да прича) нема у свом саставу фудбалера чије презиме почиње са Ван.

17. ...Odnosno svi sa Van su van, da se tako duhovito poigramo rečima.
    Stručni konsultatant: NELOL

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.