Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
брао
kol'ko mi je loš teve, da ne znam koji je minut dok komentator ne kaže
MA JEBI GLUPE AMERE
pobedio je fudbal
Jebem ti , od 20+ mečeva kolko je bilo jedno 4 su bila sranjoe, ostali top
Навијао сам за Португал, али ово је срамота. Скоро да ми је жао амера, заслужили су да победе. Португал ме толико ненормално подсећа на нашу репрезентацију да не могу да опишем то, исти пичкински менталитет, иста траљава игра, само што су играчи за класу бољи, иначе ко да гледам наше.
Чек, ако би Немци добили Амере са 2 разлике, а Португал Гану са 3, шта би одлучивало ко иде даље? Пошто би Америка и Португал имали исти број бодова и исту гол разлику.
stevane, u tom sluchaju se gleda manji broj obojenih igracha u teemu
Svabo i amer iks i portugal ispada
više datih golova
Зашто је продужено 5 минута? Сумњиво ми то
нема, амери све бољи и бољи... нема разлога да не буду у будућности сила као и у осталим спортовима
Едит: Стеване, читао сам негде да кад је баш све све исто, у том случају се одлучује жребом ко иде даље
lol
Points in all group matches, with three points awarded for a win, one point for a draw and none for a loss.
Goal difference in all group matches
Goals scored in all group matches
Points in matches between tied teams
Goal difference in matches between tied teams
Goals scored in matches between tied teams
Drawing of lots
A može da se desi tamo sa Iranom i Nigerijom da sve bude jednako.
Ako Argentina dobije Nigeriju 1:0, a Iran Bosnu isto, onda su potpuno izjednačeni po svemu.
Фокусе, а ако се поред гол разлике поклопи и број датих?
lol
care "ista gol razlika" znači "isti broj koji se dobije kad oduzmeš primljene od datih golova". otud su i upotrebljene reči "gol" i "razlika"
stevane postovao sam ti kasnije koja su pravila
Видим сад. Реци дође до жреба, то бих стварно волео да видим.
namestili bi one tople i hladne kuglice lololo