Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Могуће да је био пенал, нисам ни гледао меч хаха

2. Jedva cekam da izbace kvotu na Grcka - Kostarika...bookmakeri, obradujte me velikom kvotom na Grke!

3. ПРИНТЕЗИИИИИИИИС!11 Идемо сад до финала. Отимај.

4. ЏАНКИ ЈЕЛ ДИЖЕШ МИЛИОНЕ НА КЛАЏИ АЈ ПУСТИ НЕКУ ЗЛОЈАВУ БУДИ ДРУГ

5. grci trollo majstori nema shta, ochaj od repke al ko i swaka africhka repka takodje. al urugvaj je toliko ogawna ekipa da to nema dalje

6. TO JE ZATO ŠTO SE GRCI NISU ODREKLI BOGA I ZASTRANILI KO MI! VERUJTE U BOGA I ŽIVITE KAKO ZAPOVEDA I MI OSVAJAMO SLEDEĆE EP A I VOIVODA IZLAZI NEĆE NAM MOĆI NIKO NIŠTA BIĆEMO JAČI OD SUDNINE MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI ŠTO NAS NE VOLE

7. Al zamisli da ih kenja do kraja i osvoje ko evropsko haha

8. Gospodine Vaci, svaka vam čast, svakim danom sam sve više očaran vašim komentarima. Osim za Holandiju, oni su beli ciganji.

9. TO PSETO ZEVS IM POMAŽE TREBA I MI DA PREĐEMO NA NJIHOVU VERU

10. lale institucija, najveca shkola fudballa

11. УРУГВАЈ СИЛОВАО НЕСРЕЋНИ ПАРАГВАЈ У РАТУ СВЕ СА БРАЗИЛОМ И АРГЕНТИНОМ УЗ СЕБЕ ПОКРАЛИ НАС 30Е У ФУДБАЛУ ИГРАЧИ ИМ КАНИБАЛИ ЗУБАТИ ТОЛИКО О ТОЈ ПИЧКАСТОЈ И ФЕГЕТСКОЈ ЗЕМЉИ КО ВОЛИ УРУГВАЈ НЕ ВОЛИ ВОЈВОДУ ТАЧКА

12. mrzeemo juargej naprred bratja

DUSXANE ONEE SU PRAWOSLAWCEE KO MEE

13. ne kaže homer džabe za urugvaj: ju ar gej

14. beni, nije džejms nego hames

15. ne znam za vas al ja navijam za grke u nastavku

ljudi teraju svoj stil i boli ih kurac, a ima i da budu omraženi iako nisu krivi ni za šta

grčka do finala jebi se konkakaf

16. Дал ће сутра да Босна пусти Иран по исламској солидарности јер Иран има шансе за пролаз даље. Или ће Иран да пусти Босанце како би подигли пали дух своје братије?

17. iran ima šansu za prolaz tako da će kidati a indisponirani bosanci će klasichno potonuti u depresiju
    osim ako ne proradi inat i ne dobiju ih 5-0 lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.