Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ja navijao i do sada, krivo mi što udariše na ove Vončopove sada i za njih sam navijao
humus
Bosna-Iran će biti masovno bombaško samoubistvo
brate da li selektor koga zovu PAPE mozhe da vodi normalnoo ekipu ajmo iskreno
Pape istrolovao napletke. Pape troldzija
jesu simpatični pseto, ali draže mi je što su grci prošli, nije da su pokazali nešto posebno brat didije & crnje
Pa nisu Vončopovi Obala Slonovače Dvajte nego Kostarika. Pol Vončop igrao za Kostariku...al ispadaju, Grci gaze do finala.
Al koji user moraš da budeš da se ovako provučeš u osminu finala i još ti protivnik bude kostarika jebena
jebote istripovao sam da si napisao vilfredovi(vilfred boni koji je dao gol) lolo
kostarika me je sjebala na kladži pa me boli kurac :D
brat karagunis ima da jebe kostariku i onda sve redom
Ta Kostarika jebena je pobedila Italiju i Urugvaj u zavrsila prva u grupi. Uzece oni Grke u osmini ko da gledam.
može biti ali ne mora da znači, takva iznenađenja mogu brzo da izgore u želji što se kaže
nije da imaju klasu za neke velike domete, što su iznenadili iznenadili. sa druge strane nije ni grčka bog zna šta, tako da će biti opasnog kidanja
Kostarika je odsvirala svoje nema teorije i dalje nastavi.Imali su svojih 5 minuta slave i sad će da se izduvaju ko balon
Сутра на Иран. Вечерас делегације стижу из Техерана у Сарајево и Бразил да попричају мало са б00с00нцима.
ЗНАТЕ КО ЈЕ ЈОШ ГРК?
http://www.picturesnew.com/media/images/aliens-meme-image.jpeg
СЛУЧАЈНОСТ? НЕБИХ РЕКО...
Grci sutra na penale, laganeze... Ko sme neka odigra-kvota je bar 11
Samo da izvestim da slavim sa ortodoksnom nam braćom uleteli mi komše grci na gajbu sa pivčugom jebaće nam Nemci mater al boli me kurac, hehee
Inace preporuka: sada je bolje igrati "prolazi dalje kec na bilo koji način" štoobuhvata i produžetak i penale nego samo keca. Kvota jeste manja ali ima timova koji su u fazonu Grčke.
hvala na preporukama al ipak ja chekam da vidim shta che dzankee da kazhe
Мене Џаки саветовао да играм тачан рез 0:0 на Кореју и Алжир и стварно тако било 2:4.
Aj ne jebite coveka, pa jel ubo spaniju keca 1,4 kvota. Sta vam zinula bulja za jos