Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Шта му је требао онај Класи ментол, лик није пипнуо лопту за скоро 70 минута на терену. Да је Крул ту, друга би прича била. Силесен добар голман, али за пенале параплегичар.

2. PA JEBEM TI MATER SILESENE PICKO MALA GOVNJIVA SMRADU JEDAN GOVNARSKI NA KURAC TE NABIJEM

3. Koliko se ništački Argentinci provukoše... :/

4. е јебем ти фудбал

5. E a znate sta je najgore, sto ce ovako tunjava argentina da pobedi svaboa

6. Па добро, није ни голман толико крив. Ови промашили 2 од 4, није мало.

7. Најгоре је то што ће Меси бити боготац ако Аргентинци освоје СП, а лик још једном показао да је курчић.

8. Inace me boleo kurac ko ce da prodje, mada vece simpatije imam prema ARG al to jos od vremena Batistute, ovo sad je go kurac sto igraju, drago mi je sto je ispao tim koji je dosao da odigra tekmu na penale.
    Kamo lepe srece kad bi svaki put taj tim gubio na penale, valjda bi mentoli prestali da furaju tu "taktiku"

9. OCE KURAC DA POBEDI, AKO POBEDI SVE OVO POZATVARATI U SVLACIONICE I ZAPALIT.

10. Ај све, али што је Крул много бољи голман оверол, па дрежди на клупи.
    Нема фрке, Швабо ће да напуни ове цигане исто као што је јуче напунио оне цигане.

11. Неће ни Швабои тако лако да освоје, не ложите се превише у пуњење.

12. Швабо ће да напуни ове цигане исто као што је јуче напунио оне цигане.

Mulac, ne seri. Ovi argentinosi su manje cigani nego mi Srbi.

13. Da ne sponjim Nemce de su pola tima turci i poljaci. Ljavaj čobane

14. ladno argentina u finalu, a najjače je što nije nemoguće ni da uzmu

15. ЗА КОГА ЋЕ ДА НАВИЈА МЕНГЕЛЕ ХЕХЕ

16. SMRT HATERIMA ARGENTINA WINS

17. Мислим да њемац неће ово лако дати, доста им је губљења у финалу и трећих места.

18. i štoper šutira prvi penal a lik koji u životu nije odbranio treba da ih vadi

ne ide to tako decxko