Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. NEMCI SU NAVIKLI DA GUBE VELIKE BITKE

2. jel živ tibor jbt, zovite hitnu lolo

3. MOLIM TE SVABO JEBI OVE CIGANE MOLIMTE

4. TEEBOREEEEEEE

ILI LAKU DROGU PIJU SNOGU?

5. MOLIM TE SVABO JEBI OVE CIGANE MOLIMTE

WOLISH KAD TE GUZI SHWABO?

6. PUSI BRE KURAC IDI LIZI CMAR TAMO ONIM NACISTIMA CIGANSKIM U ARGENTINI GOVNARU POKUSAJU OD TROLA SMRADOVI IZBACILI JEDINI TIM KOJI VALJA NA PENALE ZATO STO MALA GNJIDA NIJE BRANILA KAKO TREBA SVI SU GOVNA JEBEM IM SVU FAMILIJU U CMAR JA

BANJO NAJJACI IGRAC U CG SIG

7. Ste slepci pa ne vidite kako ovaj mesi pegla fudbal, nema simulacije nema govana.
    Švabo puši finale jedva čekam.

8. teeborovo srce nije izdržalo ovu traumu, sad hobluje nebeske parkete

rip legendo

9. ВеликиСрбин

PUSI BRE KURAC IDI LIZI CMAR TAMO ONIM NACISTIMA CIGANSKIM U ARGENTINI GOVNARU POKUSAJU OD TROLA SMRADOVI IZBACILI JEDINI TIM KOJI VALJA NA PENALE ZATO STO MALA GNJIDA NIJE BRANILA KAKO TREBA SVI SU GOVNA JEBEM IM SVU FAMILIJU U CMAR JA

http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg

LOOOOL

10. Mulac, ne seri. Ovi argentinosi su
    manje cigani nego mi Srbi.

wallpapersbundle.com/wp-content/uploads/2014/06/Ángel-Di-María-–-33.jpg

11. Džordi, idi fotkaj se sa Pericom Ognjenovićem

12. Džordi zaboravio si da kopiraš folder na kompjuteru.

13. SAJT JE PRSO JER SU POSTERDZHIJE OPET INNN

POZZZ

14. Džordi zaboravio si da kopiraš
    folder na kompjuteru.

Уђите у линк, ја би то завас урадијо!!

15. CARO, TO STO TI VIRI IZ CMARAA JE MOJE GOVNO, KOJE MI JE PUSILA TWOJA RIBA, PA SAM GA NABIO TEBI
    POZ
    ISPUSI MI KURAC
    PIZDO MALA CIGANSKA

16. KLASICHNO NAMESTENO PRVENSTVO DA MIDZET OSVOJI I KONACHNO PRESTANU DA GA UPOREDJUJU SA MARADONOM

17. CARO, TO STO TI VIRI IZ CMARAA JE MOJE GOVNO, KOJE MI JE PUSILA TWOJA RIBA, PA SAM GA NABIO TEBI
    POZ
    ISPUSI MI KURAC
    PIZDO MALA CIGANSKA

LOOOOOL

TEEBRA, KOMPLEXI SEWAJU PO SWIM SHAWOWIMA

18. http://vukajlija.com/forum/teme/58370-svjetsko-prvenstvo-u-fudbalu-brazil-2014?strana=25#post_2839972 ДА САМ ПОСЛУШАО СВОЈЕ ЖИВОТИЊСКО-МАЈЧИНСКЕ ИНСТИНКТЕ САД БИХ БИО БОГАТИЈИ ЗА ПАР ХИЉАДА

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.