U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E, a što ne prvijenstvo? Ta jekavica je prava misterija. Postoji npr. ona loza Prvijenac LOL
Elem, stvarno interesantna tekma, odlično što ove nubare igraju u ponoć, da se ne nerviram što ne gledam :D
Svjetsko nogomjetno prvijenstvo
Долазим дома, видим резултат, питам ћалета ШТА ЈЕ ОВО, ПА КАКО СУ ИГРАЛИ ШПАНЦИ
Каже КА СВИЊЕ А ОНАЈ КОШТА ЈЕ ЦИГАН
Skolari i Del Boske ista osoba
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/68377000/jpg/_68377104_scolari_2_getty.jpg
http://www.footballtop.ru/sites/default/files/photos/news/euro-2012-spain-france-vicente-del-bosque_2785139.jpg
Skolari isti Džin Hekmen.
I to
http://2.bp.blogspot.com/_UU09wudq19k/TOq3pd5INwI/AAAAAAAAAT4/656iGDgLcPM/s400/hackman_scolari.jpg
Čekaj sad je Tores svetac? Od kad je otišao iz Liverpula krštenu sezonu nije imao. Promašio čovek prazan gol. I to je do jaja sad.
nije svetac, ali nije ni glavni i odgovorni urednik ovog debakla. svi su znali da je uočajnoj formi već mesecima i godinama, i del boske je znao pa ga je opet gurnuo u vatru. ne znam šta ste očekivali od njega uopšte
Не, него си глуп што си од свих оних инвалида, Пикеа, и осталих нашао њега да пљујеш. Јебено човек омашио тотално небитан гол. Цело друго полувреме, Шпанци играју као да су их пушком на терен натерали, губе четири један и теби од целог меча главни кривац овај несрећник. А што се мене тиче, опет бих њега увео као џокера у неком заиста битном мечу, јер човек зна да игра такве мечеве.
Нити бих отписивао Шпанце, нити бих се кладио на Холанђане сада. Ови имали нестварно лош, ови нестварно добар дан. Генерално, знало се и пре првенства да Шпанци нису иста она екипа од пре четири+ година.
Е да, Робен је доказао да је већа циганштура од свих Шпанаца заједно.
+1 ali roben je stvarno neverovatna glava. Zamišljam ga kako igra s nekim detetom i dok svi puštaju malog da daje golova ovaj ga lomi, dribla i šutira kad niko ne vidi lolo
Nisam rekao da je on glavni krivac. On me samo najviše nervira. A najveći krivci su odbrana koja nije postojala i Del Boske. Kosta može da da gol samo iz 100% prilike. Ne dao Bog da nekog predribla. Nije da ne pokušava, ali ne uspeva. I govno je što je folirao penal. Dakle najveći krivci Del Boske i odbrana, najiritantniji Tores i Kosta.
Људи углавном воле да серу по нападачима, а уопште не гледају на пример колико, ти исти нападачи добију употребљивих лопти. Најлакше је посрати се по њима. Рецимо Силвино издркавање са лобовањем голмана је далеко више утицало на меч него Торесов промашај, али то нико да спомене.
Čini mi se da je posle tog kurčenja Silve i bio 1. gol Holandije.
Управо то. Да није изигравао морона, можда би Шпанци већ ту решили меч. Ко га зна. Али свакако се Холанђани не би овако упрдели у њих. А била је 100% шанса, није да није.
Смара ме пишање по нападачима. Исти је случај и са нашом репрезентацијом. Фазон, увек прво страдају нападачи, а то што ти исти нападачи нису ни добили прилику да дају гол, или су добили једну, то ништа. И свуда очигледно.
Ал' ајде, Силви се прашта ваљда јер је пробао атрактивно да га ували.
Сколари је Веселин Шљиванчанин.
Али Ван Персијев први гол, феноменално! Било ми жао мало Касиљаса на крају, извоза га Робен ко мајмуна, али Рамоса и Пикеа јок.
Santjago, ako ćemo realno nije morao ni da šutira, mogao je da doda onom govnetu Kosti.
Мени због Касиљаса највише криво.
i meni je žao kasiljasa ali najviše ćabija alonsa. on nije zaslužio ovakve blamove
Od 2012. mu je forma konstantno u silaznoj putanji. Brani samo zato što je i on najgori bolji od ostalih.
Da nije bilo Kasiljasa, bilo bi 10-1. Solidno je branio al' ne može on sam da igra. Ne znam ko će da im brani kad on ode u penziju.