U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeste, i da daju drugu boju spreja sudiji, bijela je isfur
Neću zadnji post na strani!
Uvesti da se varanje sudija ovakvim ničim izazvanim padavičarenjem kažnjava naknadno nakon pregledanog snimka utakmicom neigranja, plus novčano. Aukurac više, kako ne reše tako prostu stvar.
EDIT: Sad pao Čileanac, čim je udvojen, sudija naseo. Pička.
Lepo poluvreme. Čile je fina ekipa. Bili su ispred urugvana u kvalifikacijama što nije mala stvar.
EDIT
+1
Фали Хари Кјуел, евентуално Видука.
Ajmo kenguri dajte gol ovim južnoameričkim seljacima. Koje ljute seljačine ovi Čileanci.
A ovo sa Špancima....pokvarili ih Holanđani.
iznenađen sam kolko se dobro igra
Danas dobre tekme. Čak i ona prva nije bila toliko loša. Naravno Holanđani objasnili, a Robenov gol je stvarno remek delo.
Kejhil ima 35 godina i skače ko momak, trči ko momak, igra ko momak.
Naši fudbaleri jesu li prešli 30 ko da istrunu iznutra.
TRČI KEJHIL PLIVA KEJHIL RONI KEJHIL SKIJA KEJHIL
Elem, fini si ovi Australijanci, jes da nisu preterano kvalitetni, ali ima tu zanimljivih igrača i trude se jebeno. Ako izuzememo kvalitet na papiru, više zaslužuju da igraju ovde nego mi.
E ljudi, skroz fine tekme. Sjedio sam s ortacima do maločas, neki prošli tikete, solidan fudbal, pivo, smijeh, zajebancija..Čudo je Mundijal!!!
Мене Аустралија увек подсети на усташе, то им као нека испостава.
Meni su više kao Švajcarska, ima tu svega i svačega.
Šuknuo ga lepo Abažur.
Odličan početak SP. Četiri utakmice 15 golova.
Džoni ti baš ne voliš fudbal čim možeš da navijaš za australiju lolo
Ne podnosim ni ja ciganisanje ali ga radije biram od fudbala koji se zasniva na 0% kreativnosti
Rajo, šta si gledao, vide li ti kako driblaju Klokani, a?
Ovaj gol glavom je bolji od Van Persijevog: http://www.youtube.com/watch?v=zrjrYgGOlyY&feature=kp
Ne mislim samo na dribling. Celokupna kreativnost je na daleko nižem nivou u poređenju sa čileancima.
Aj promenite ovo 'nogomet' u naslovu teme