U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Стариџ, Џерард и Џонсон и треба да играју. Хендерсон шта знам, ту су још Лампард и Вилшир, не знам колико ће бити места за њега у првој. Мене више занима ко ће им играти левог бека. Да ли Шо или ипак Бејнс?
Bejns ipak ubica, mozda Sou da par minuta na kraju protiv kostarike fazon
Malo obaveštenje za klađenje: Moja mlađa, dvogodišnja ćerka pokazuje znake sposobnosti predviđanja. Uvek pogodi ko će da dođe po nju u vrtić. Jednom je čak pogodila da će po nju doći deda iako on uopšte ne živi u istom gradu i nije imala pojma da je došao u goste (došao je neplanirano dok je bila u vrtiću). Dakle, rešio sam da je testiram i pitao je ko će večeras da pobedi - Engleska ili Italija. Rekla je da će da pobedi Engleska. Ko voli nek izvoli, nek proba. Ne tražim ništa u slučaju pogotka niti odgovaram u slučaju promašaja.
Nije bas validno ovo za vrtic. Trebao si da ju testiras u kvalifikacijama pa da sada uplacujemo veliku lovu :)
OVo za vrtić uopšte nije zajebancija, vaspitačica počela da vodi evidenciju i već vrlo ozbiljno diže obrve na tu temu.
HAHAHAHAHAHAHHAHAH
http://static.mozzartsport.com/img/news/1/7/2/14027565014209.jpg
Do jaja majica da sam holandjanin kupijo bih 4
Pa kad pre uradise ovakve majce?
Можда су урађене пре текме.
О јебем ти глупих ли Грка како овако могу глупи да буду?
Dajte link za Kolumbija-Grcka
Evo ti ovde imaš šta oćeš
http://gofirstrow.eu/
Kake gmazine ovi grci, ko da igraju u litru maslinovog ulja.
link za Kolumbija-Grcka
Koliko Kolumbiji fali Falkao. Usraće Grke, izvući će makar nerešeno. Hvala za linkove ali našao sam sam.
Овај Горан Богдановић дош'о у студио у некој народној ношњи.
Grci uopste nemaju nikakve ideje. Fali im jedan igrac koji ce biti mozak ekipe
Jebo im ja mater, kad je meni trebalo prvo poluvrijeme iks oni ko uz kurac kile ne mogu,sad bi ga davali na kraju, stoka pravoslavna
Грци доказују да су наша браћа лоло
"Stadion Mineirao u BELOM Horizonteu" Nedeljko Kovinjalo 2014
Ја играо икс, али очекивао сам 0-0, слабије да ови мртви Грци могу да уваљају гол.
"Лопта у рукама наших руко хе овај ногометаша. Још увек сам под утиском игре ако се то тако може назвати наших рукометаша."
Недељко Ковињало 2014