Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. AVOKADO VRAĆAJ MI PARE

2. VID VELBEKA ŠTO SIMULIRA KO DA JE BRAZILAC LOLO

3. Ajde sad jos jedan za onog drogiranog princa harija, nabijte im jos malo u anglo-saksonsko prkno

4. Kakav je doktor onaj Pirlo. Kad je lopta kod njega, uvek ima deset opcija šta će s njom. Mađioničar. Šteta što ga zbog godina opasno jebe brzina, malopre se već raziđe buket igrača koji skaču jedni na druge posle gola dok on dotrči da podeli radost.

Ne vidim mlade igrače s takvom vizijom, nema toga više.

5. Velbeče, nije dovoljno da budeš čamuga da bi ti svirali penal.

6. ЛАЖНИ ПРОРОЦИ ВРАЋАЈТЕ НОВЦЕ НЕЛОЛОЛОЛО

7. Decenijama nosimo englesku reprezentaciju,sad kad su dobili priliku ovi crni majmuni opet runi mora da vadi, na onakav pas bi ga dao i jago aspas...
    ja pričam za dzerarda, rekao sam da su staridz i sterling dobri za sada , kao i velbek..
    inače dzouns je vrhunski stoper, tek stiže njegovo vreme, a smoling ipak nije taj kalibar...
    e da i henderson jebo mu je kevu kako igra...smesno

8. evo ga prvi kontakt sa loptom maestralnog dzerarda

9. JEBI SE ARMINE SAD MORAM U WC.UVEK MI SE PRIKENJA KAD NEKO O STRANIM KLUBOVIMA PRIČA U PRVOM LICU MNOŽINE

10. A meni se kenja kad mi neko kenja ti nisi navijač nisi bio na stadionu i ti fazoni prastari...

11. AVOKADO VRAĆAJ MI PARE

Utakmica nije gotova dok sudija ne svira kraj :)
    A uostalom, da citiram samog sebe od danas:

Dakle, rešio sam da je testiram i pitao je ko će večeras da pobedi - Engleska ili Italija. Rekla je da će da pobedi Engleska. Ko voli nek izvoli, nek proba. Ne tražim ništa u slučaju pogotka niti odgovaram u slučaju promašaja.

NEmoj da ti tražim pare za pola sata!

12. Pirlo je školski primer šmekera: kako na terenu, tako van. Prefinjen i ima svoju vinariju. Poslednji umetnik u fudbalu.

13. inače dzouns je vrhunski stoper, tek stiže njegovo vreme

Šta pričaš ti? Ovo hajlajtujem, ali skoro sve što si napisao ne možeš ozbiljno misliti, pa sve da ti je pradeda rođeni Mančesteržanin.

14. Ал би смарао Армин да је Џерард промашио ово што је Руни. Овај никако Лалану да убаци, па јеботе, једини стварно креативан Енглез, а он га држи на клупи.

15. Ti si bar razuman čovek, bez visedecenijskih kompleksa nemoj takve stvari... Koliko si utakmica junajteda pogledao ove sezone ?

16. Oterao runija kompleksas mrtvi pa šta ćeš ti da sutiras jebem te usta

17. sta mislite da ce Slonovi uraditi da stavim nesto malo novca

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.