Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. Kako reče Tijeri Anri noćas, Pirlo je takav majstor da je verovatno gađao prečku.

лололол

2. Prešla Džerardu preko noge, hteo da šuta sa centra.

3. Persijev definitivno, onakva lopta i onako je ufatiti je prosto nevjerovatno, trco je minimum 10 metara od slanja lopte.
    Pirlo madjija, ono se više nece roditi, onakav pregled lopte, onakvi pasovi, jednostavno igrac koji fudbal ima u malom prstu. Kod prvog gola uopste nije dodirno loptu, a da nije imao onakvu kretnju gol nikad ne bi bio.

4. Jes Persijev bolji, al i Di Nataleov je majstorija.

5. Towelie_
    Inace Runi do sada nikada na Svetskim prvenstvima nije dao niti jedan gol. U stvari, ona asistencija od sinoc je prvo nesto konkretno sto je on uradio.

Nije ni Lampard, pa je 10 klasa iznad dzerarda i sa slomljenom nogom.

6. Pirlo najbolji izvođač slobodnih udaraca posle Karlosa i Žuninja

7. Ni uporediti nisu Persijev i Nataleov gol.

8. E ajte rezultat za Svajcarsku recite. Treba mi za prediktora.

9. dobroe prvenstvo samo da se sudije osveste
    Ajmo Honduras

10. Sad cu 2:1 da stavim.
    Juce sam pogodio englesku Italiju.

11. Koji je po vama gol lepši?

ćebrela, si reala?

12. di nataleov gol je verovatno lepshi samo njegovoj staramajci i to je diskutabilno

13. ja igrao nerijeseno.

14. Ja nabavio šal bih, prošvercovo mi jaran iz Zenice. Večeraas odoh u kafanu kraj pilane sa njim i zapjevam ajmo bosno bbosno ajmo hercegovno ajmo bosno bosno ajmo hercegovno, i da me ljudi odvedu na cikular na pilanu, jebi ga posla nema, para nema,žene ne daju pičke, dosada i jeste, ovako možda izvučem kakvu odštetu, pa da ostatak prvenstva ispratim ko čovjek da s egotivim

15. Stavljeno 1 0 za Svajcarsku. Boli me kurac samo da svajcarska pobedi dobijam 1 poen.

16. A Nemacka osvaja. SIGURNO.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.