Svetsko prvenstvo u fudbalu - Brazil 2014

1. ма иди бре у курац. ово исто не мора да се свира, и овај се бацака пичкица мала.

2. ajde benzema daj to

3. кретен глупи још му дао жути картон потпуно незаслужено.

4. Срећа па сам већ пао тикет, овде сам играо из икс у један а на Швајцарце икс. Све у последњим минутима бем их бенгаве.

5. samo oštro i kartoni se računaju

6. Francuzi imaju užasno hipsterske dresove

7. ovo sunce na palama?

8. Honduras nije pokušao da organizuje smislen napad. Nisu otišli ni 30 metara od svog gola i igra im ona Stojadinovićeva prevara Garido. Očekivao sam mnogo više od Francuza.

9. ма иди бре у курац. ово исто не мора да се свира, и овај се бацака пичкица мала.

Dal si realan. Palasio ispo strvina, medjed i sirovina... Dješ to uraditi u svojih 16. Niko se nije ni bunio koliko sam video.

10. Hahah, Palasios mozga bez. Ja bih dosudio penal uz žuti, ne bih isključio.

11. svi dresovi su uski pederski aukurac, Japancima normalni, to su fajteri haha
    I HONDURASU BRAĆI

12. ovo sunce na palama?

Ahahahaha krv ti jebem nisi normalan hahahahahahahahah hahahah

13. Pa žuti je i dobio.. Al drugi žuti. :)

14. Ajmo Bosno GG3+ pa se vi dogovorite ko ce taj treci da da. Ako i budu imali svoj dan sudije ce ih primiriti ali bi realno trebali da naguze crnce i one cigane iz Irana koji ni drugom timu Crne gore nisu mogli umuljati gol.

15. Ahaa, ja još gledam dal' moguće da je direktni dobio za to.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.