Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Što Tibore Englezi smrt za fudbal, ljudi su igrali lepo obe tekme. Engleska Italija meni i dalje najbolja tekma na prvenstvu.
lolo kenjam, nisam gledao nijednu njihovu tekmu samo ih ne volim al za grke i afrose stoji i dalje nedvojbeno
хахахахахахахахахахах колко јако хахахахахах буквално видиш манџукићу страх од православног крста у очима хахаха са пује
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10415569_1450486291872522_4750205283496030790_n.jpg
Realno, ako ništa drugo, teško će Italija da dobije Urugvaj
A Lampard je po meni 10x bolje rešenje na mestu Džerarda, jednostavno ga neće ovo svetsko
Kad na primer Kolumbijcima ne igraju Džekson Martinez i Fredi Guarin, može i Engleskoj da ne igra Džerard
Mora Frenki da dobije šansu, stvarno nisu loši Englezi sa igrom na ovom SP, ali lopta je okrugla.
I DALJE SU KURAC OD SPORCKE NACIJE
Grci kada igraju ne gledam. Užas. Oduvek su bili užas.
https://www.youtube.com/watch?v=tmLmWiqSVS8
Gle'ajte ovo
Naježih se živ, ovo je priča o onim rudarima što bili zaglavljeni 70 dana u rudniku
Liriks na engleskom:
We were swallowed by the Earth. It was then we had to prove what we were made of.
We knew we had millions of Chileans outside who believed in us.
And this Earth was witness of all that.
That is why this Earth, we'll take to Brazil, to the court where our football team will train.
To fill it with hope and courage.
So we can show the World that nothing is impossible for a Chilean.
Spain is difficult?
The Netherlands is difficult?
We are not scared of the Group of Death.
We do not care about death, BECAUSE WE HAVE BEATEN DEATH BEFORE!
има чланак са блица о томе на претходној страни.
Kako će d aih nakantaju Holanđani k'o konje.
paljevine
amin
моро је манџука на кавер на фбу не вреди.
Kad sam ja kaci taj klip... Niko ni ''ok'' da napise.
PuppetMaster is feeling Razocarano
JEBE
https://www.youtube.com/watch?v=nrOLGifnMJk
Kakvi carevi
OBRATITE PAŽNJU NEGDE NA 3:20 PRELOL
Jebeš ti ekipu u kojoj neki Henderson ima prednost u odnosu na Vilsira ili neki Velbek starta u prvoj u odnosu na bilo koga iz rostera. Milner je trebao igrati umjesto Velebeka, jes da je kljusina koja gura pravo, ali ima covjek centarsut i mogao je da pogodi Staridja u glavu barem jedno 5 puta u dvije tekme.
neki Henderson? jesi gledao PL ove sezone.. Kakav Vilšir, drekavac nekonstantni. Za Velbeka se slažem, bolje da je tu neko da centrira kako valja.
Celu pesmu cekam da pomenu nekog naseg fudbalera a ono mrk.
Dzoni, ima neki sajt iki program sto smo mi na faxu koristili jer je isto bilo blokirano. Fb, youtube ili slicno a sa tim programom je moglo da se ide, vidi potrazi na netu. Ja sam sad pijan al videcu sutra da pitam nekog kako se zove.