Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
kakvo nemanje, štrikaju samo probijaju po strani, ali su dosta omašili ili se loše centrira
Ovi sto kritikuju Dzerarda zato sto igra losije nego recimo 2008. su isti oni koji kritikuju Cavija i traze da ode iz Barse na osnovu slabijih igra poslednje sezone. Dakle, nemaci pojma. Sta znaju Zidan i Pirlo koji kazu da je najbolji engleski vezni igrac, kao i Murinjo koji ga je hteo u svim klubovima koje je trenirao, pitajte vi eksperte sa Vukajlije, oni znaju bolje.
http://www.rts.rs/page/live/ci.html
Заборавих ово да окачим пре неки дан. За случај да неко није провалио овај стрим који јебе маме.
Mi sa Vukajlije smo najpametniji. Odeš na "raznorazna pitanja" i sve saznaš.
Ko tvrdi suprotno, ne zaslužuje mjesto na ovom sajtu. Neka ide u Mensu!
Runi jeste klasa, u top 5 onih pravih napadača danas. Nije morao da da ni sada, a sad ću ti reći zašto. Runi uvek vuče 2 igrača na sebe.
Руни вуче курац својом тренутном формом. Какво је то буђаво оправдање? Робена не прате двојица-тројица? Ван Персија остављају голману на чување?
Не кажем ни да је он једини кривац, сви сносе одговорност, укључујући и тренера који форсира Велбека јебеног.
Јебач, стави то у почетни пост.
sto se palite, engleska glat prolazi.
KAKAV TULJAN OVAJ BALOTELI
Uf kako Pirlo jebe!!!
jel ja ovde jedini navija za kostariku?
nisi jedini, ali Pirlo i dalje jebe
http://www.youtube.com/watch?v=97-ux5fLEsM
Наравно..пошто сам ја играо из икса...
Kako kida kostarika jbt
jebi glupe žabare
IMA BOGA IMA PRAVDE ZA PENAL!!! KEMBEL JEBE!1
haha al' je zakuca